Creatine

  • #1

    Hallo ik ben Wim en ik ben 16 jaar. Ik ben al een paar maanden aan het fitnessen en ik zie enkele mensen in mijn omgeving creatine gebruiken. Mijn broer heeft het ook gebruikt vanaf zijn 15e tot en met zijn 17e maar heeft hier nooit klachten door ondervonden. Ik wil het ook wel gebruiken maar twijfel toch nog een beetje. Ik eet goed en ben 1.90 m en 83.5 kg. Kan iemand mij er meer over vertellen? Alvast bedankt.

    Groeten Wim.

    Reageer
    #2

    Creatine wordt veel door sporters gebruikt, maar vaak wordt er dan teveel genomen, wat natuurlijk bijwerkingen kan geven.
    Ook neemt het gewicht al toe bij normaal gebruik.
    Jouw eigen lever maakt creatine aan, dus als je let op dat wat je binnenkrijgt, wat extra creatine bevat, ben je goed bezig.
    Dus gewoon een extra biefstuk of een zoute haring eten!
    succes Brenda

    Reageer
    #3

    Dat is niet echt juist, het lichaam neemt maar 2g/dag op en dat blijft het ook doen. Door extra creatine te nemen (pillen of poeder) dwing je je lichaam meer op te nemen. Wanneer je die extra creatine neemt stopt het lichaam met de creatine te nemen uit je voedsel wil je meer info raad ik je deze sites aan: http://www.creatinegebruik.nl/

    http://forum.dutchbodybuilding.com/f22/creatine-faq-3550/

    er zijn zeker nog andere (fitness/bodybuilding)sites die je kan raadplegen.

    Reageer
Reageer op: Creatine


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief