Gevolgen botsing voetbal

  • #1

    Tijdens de wedstrijd heb ik een voetbalschoen in mijn gezicht gekregen (ik ben keeper). Het vervelende was, dat de tegenstander die schoen nog aan had en ik dus vol een schop op m'n neus kreeg.

    Op dat moment deed het flink zeer, maar bloedde niet. Wel zaten er twee schrammen op van de noppen van meneer zijn schoen. Na vijf dagen, is de zwelling volledig verdwenen en heb ik nog nauwelijks pijn als ik op de voorheen wel pijnlijke plekken duw. Nu het vreemde, als ik in mijn neus knijp, op die voorheen pijnlijke plek, kraakt mijn neus. Hij maakt dan een kort knisperend geluidje. Ik krijg geen extra pijn van het knijpen en mijn neus staat nog net zo loodrecht als voor de botsing. Het doet verder dus weinig zeer (meer), geen bloedingen/blauwe plekken (ook niet gehad), zwelling is weggetrokken, niet dizzy geweest, alleen s’avonds na de wedstrijd even lichte hoofdpijn gehad maar verder geen issue.

    Nu dat geluid er voorheen nooit was, vraag ik me af wat het kan zijn en, belangrijker, is de methodiek om het te verhelpen de alombekende “rust?”

    Reageer
    #2

    Volgens mij had ik de vraag al een keer voorbij zien komen..

     

    Ik denk dat het goed is on toch even naar de huisarts te gaan en naar de neus te laten kijken

    Reageer
Reageer op: Gevolgen botsing voetbal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief