Enkel

  • #1

    Hallo,

    Ik ben ongeveer 9-10 weken geleden door mijn enkel gegaan tijdens een hockeywedstrijd. Het werd gelijk heel dik en ik kon er niet op staan. Ik ben toen naar het ziekenhuis gegaan en heb foto's laten maken. Mijn enkel was niet gebroken maar er zat een scheurtje in mijn buitenste enkelband. Ik heb toen drukverband gekregen en heb 5 dagen op krukken gelopen, omdat ik er echt niet op kon staan. Na 5 dagen kon ik er weer een beetje op lopen.

    Ik ben na een week naar de fysio gegaan en die heeft me behandeld. Na 3-4 weken was mijn enkelband eigenlijk zo goed als hersteld. Ik mocht toen gaan hardlopen. Tijdens het hardlopen had ik steeds last voor aan bij mijn enkel, bij mijn kapsel. De fysio dacht dat mijn kapsel ontstoken was. Ik kon namelijk mijn enkel niet helemaal strekken en niet helemaal buigen en dat kan ik nog steeds niet. De fysio heeft mij 8-9 weken behandeld. Zij wilde mij naar de sportarts sturen omdat het steeds niet beter werd, maar ook niet slechter. Ik heb toen gezegd dat ik de osteopaat ook wel zou willen proberen. Ik heb namelijk goeie ervaringen met de osteopaat. Ik ben daar vorige week geweest en die heeft heeft wat dingen gedaan en dacht dat het eigenlijk wel goed was. Ik heb alleen nog steeds last voor aan m'n enkel en ook steeds vaker en meer aan de binnenkant van mijn enkel. Ik hockey al wel ongeveer 4 weken. Dat gaat wel, maar ik kan niet heel hard sprinten, want dat doet pijn bij mijn kapsel denk ik.
    Ik heb geen flauw idee wat het kan zijn en ik heb ook het gevoel dat de fysio het niet weet. Ik weet echt niet goed wat ik moet doen of waar ik heen moet gaan. Weet iemand misschien wat het zou kunnen zijn of wat ik moet doen? Ik wil namelijk heel graag weer helemaal hersteld zijn.

    Alvast bedankt!
    Annemarijn

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je er goed aan doet om nar de sportarts te gaan of naar een orthopeed.

    Reageer
Reageer op: Enkel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief