Knie Onsteking

  • #1

    Beste lezer,

    Ik loop nu al 2,5 jaar rond met een pijnlijke knie. Toen de tijd heb ik mijn knie 2 maal, kort achter elkaar verdraaid, eerst niet mee langs de dokter gegaan en door gelopen met de pijn, vervolgens toch gegaan en heb ik fotos laten maken waar verder niks uit kwam en werd ik door verwezen naar de fysio om daar een aantal "lessen" te volgen.

    De fysio heeft een tijdje gewerkt totdat ik een paar maanden terug plots een rode en redelijke dikke knie kreeg, hier ben ik ook mee naar de dokter geweest en na meerderde gesprekken is er duidelijkheid gekomen dat mijn knie een slijmbeurs onsteking heeft.

    Omdat mijn huisarts mij nooit goed te woord staat en het gesprek zo snel mogelijk probeert af te kappen kan en vergeet ik altijd mijn vragen te stellen.

    Hoe kan het dat ik al zolang met een onsteking loop en waarom gaat deze onsteking niet weg? Én waarom doet de huisarts er verder niks aan en adviseert hij mij gewoon om door te lopen met de knie?

    Wat moet ik doen?

    Reageer
    #2

    Schrijf alle klachten op een briefje en neem dat mee naar de huisarts. Vraag een verwijzing voor de orthopeed

    Reageer
Reageer op: Knie Onsteking


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief