Spalk

  • #1

    Hoi,

    Ik heb een vraag, ik heb een heftige tremor in mijn been/voet waardoor er vaak weinig ontspanning komt en zit in mijn been/voet, nu schiet vaak de tremor over in kramp waar door het onmogelijk is om te lopen of anders, in de nacht is het zo heftig dat ik per avond heel vaak in de kramp schiet in de voet en been waardoor de voet helemaal naar binnen draait, dit is zo pijnlijk en slecht voor mijn gewricht die omdat ik een operatie aan de enkel en peroneuspees heb gehad moet ik voorzichtig er mee zijn, maar door de kramp en het tremor komt er zoveel spanning op.
    Nu moet ik over paar weken terug naar de neuroloog Op controle en wil dit aan kaarten omdat het zo niet langer kan. Nu wil ik hem voorstellen om een spalk voor de nacht te laten maken voor mij zodat de voet /been niet meer helemaal in de kramp schiet .

    Nu was mijn vraag of iemand tips of ervaring hier mee heeft.

    Reageer
    #2

    Niemand tips?

    Reageer
Reageer op: Spalk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief