Pijn tijden auto rijden

  • #1

    Hoi,

    Ik heb tijdens het rijden in mij auto erg last van pijn/ kramp in mijn rechter been ( enkel, scheenbeen en knie) het komt na 3 minuten al opspelen en is niet bepaald prettig. Wat kan dit zijn ?
    Wat meer info lichamelijk :
    Ik ben aan het revalideren van een enkelbandplastiek van bijna een jaar geleden. Ik ben hypermobiel en heb last van een actieve tremor.

    Reageer
    #2

    [quote][b]Ik ben aan het revalideren van een enkelbandplastiek[/b] van bijna een jaar geleden. Ik ben hypermobiel en heb last van een actieve tremor.[/quote]Deze ingreep heeft ook invloed gehad op de spieren.
    Je hebt dus eigenlijk zelf al het antwoord gegeven.

    Reageer
    #3

    Maar zou ik er wat tegen kunnen doen ? Zoals oefeningen of elders ?

    Reageer
    #4

    Ik denk dat je dit het beste kunt bespreken met de therapeut waar je voor de revalidatie bent. Hij/zij kan bepaalde spieroefeningen mee opnemen in het programma.

    Reageer
    #5

    beste Mensen,
    ik heb de zelfde klachten als boven genoemd. zijn voor deze klachten een oplosing

    Reageer
    #6

    Heb ook last van kramp in de kuitspier rechts. Dokter schreef magnesium voor, maar na 20 min. auto besturen is de kramp daar toch. Heel pijnlijk, een oplossing is er momenteel niet. Wie heeft raad?

    Reageer
    #7

    @RM

    Je zou naar een fysiotherapeut kunnen om naar de oorzaak te laten kijken

    Reageer
Reageer op: Pijn tijden auto rijden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief