chronische rugklachten

  • #1

    Ik ben een vrouw van 22 en heb al jaren last van rugpijn. Door een röntgenfoto zijn ze er achter gekomen dat mijn laatste wervel vastgegroeid zit aan het heiligbeen. Hierdoor heb ik 24 uur per dag last van me rug. Vooral als ik even sta of buk.
    Heeft iemand dit ook? Of misschien tips want door de pijn beweeg ik ook anders en gaan mijn spieren vastzitten waardoor ik nog meer last krijg. Dit straalt dan ook door naar mijn benen en armen en dat vind ik erg vervelend.

    Reageer
    #2

    Het beste zou zijn om daar mee naar een fysiotherapeut te gaan.
    Die kan dan even een lichamelijk onderzoek doen en aan de hand daarvan oefeningen geven die je zou kunnen doen om het geheel wat soepeler te houden.

    Reageer
    #3

    Voor die afwijking ben ik paar jaar geleden al naar de fysiotherapeut geweest. Heeft me alleen gemasseerd want door de oefeningen op fitnesstoestellen deed me rug juist pijn. En de massage hielp maar voor een half uur. En dan kwam de pijn weer terug.

    Reageer
    #4

    Ben je in behandeling(geweest) bij de orthopeed?

    Reageer
    #5

    Nee ze hebben me toen alleen doorgestuurd naar de fysiotherapeut

    Reageer
    #6

    Dan zou ik de huisarts maar eens vragen om een verwijzing naar de orthopeed. Dat is toch de aangewezen specialist voor je klachten. Je loopt er onderhand al lang genoeg mee.

    Reageer
    #7

    Ik ben weer een paar keer naar de fysio geweest omdat ik constant een verkrampt gevoel had in me rug, benen en armen. De dokter zei dat dat kwam omdat alles in me rug vast zit.
    Dus nu ben ik een paar keer naar de fysio geweest. Eerste keer hebben ze alleen gekeken wat er was. Tweede keer een massage gehad. En derde keer alleen oefeningen moeten doen. Maar het lijkt wel alsof ik juist meer rugpijn krijg hierdoor..
    ook de pijn in me benen enzo wordt er niet minder op. Mijn fysiotherapeut zei dat ik misschien eens magnesiumtabletten moest gebruiken. De kramp kan ervan weggaan. Maar nu weet ik dus niet echt wat ik moet.omdat de rugpijn juist erger wordt.

    Reageer
    #8

    Magnesiumtabletten zou je kunnen proberen. Maar eigenlijk moet je terug naar je huisarts en een verwijzing vragen

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik zal morgen even de dokter bellen.

    Reageer
Reageer op: chronische rugklachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief