Als, RSI of iets anders?

  • #1

    Beste mensen,

    Dank voor het lezen van dit bericht.

    Ik heb sinds een aantal dagen zeer veel last van mijn handen vooral de linker. Soms het gevoel dat de hand slaapt, vermoeid is, tintelt en pijnscheuten in vingers. Vooral de bovenkant van de hand voel ik. Soms straalt het door naar mijn polsen en onderarm. Ik werk veel met een muis maar iemand met mijn leeftijd(20 jaar) moet daar toch tegen kunnen? Ik zag op internet dat het rsi kan zijn.

    Maar niet als ik het vergelijk met een andere klacht: fasciculaties.
    Ik heb dat door mijn hele lichaam. Hele kleine spiertrekjes. Dan weer in mijn voet, dan weer in mijn arm of been. Als ik dit op zoek op internet zie ik erge ziektes voorbij komen(ALS). Heel leuk natuurlijk als je hypochonder bent, zoals ik. Ik leef nu met continue angst en test mijn spieren voortdurend op kracht. Ben zo bang dat ik krachtverlies krijg en ik misschien wel die ernstige ziekte heb. Krijg ook steeds vaker last van pijntjes.

    Wie kan mij vertellen van het is? Of moet ik naar de HA?

    Reageer
    #2

    Hai, ben je linkshandig dan? Dan kan RSI heel goed mogelijk zijn hoor. En die onwillekeurige spiersamentrekkingen kan ook gewoon vermoeidheid zijn. Ik zou inderdaad eens een afspraak met de HA maken. Die kan dmv lichamelijk onderzoek een diagnose stellen. Ben je meteen gerustgesteld als het niets blijkt te zijn, toch?

    Laat je weten wat de uitslag is?

    Groetjes Lana

    Reageer
    #3

    Dank Lana voor je bericht.

    Inmiddel wat wijzer geworden. De spiertrekkingen kunnen door vermoeidheid en stress komen. Maar ik blijf ze houden en gewoon over het hele lichaam! Heel erg angstig. Dus ik blijf hopen dat het niets ernnstigs is.

    Rsi kan het inderdaad zijn wat betreft handen. Merk we'll nu ik wat meer mijn handen laat rusten, de pijnsteken een stuk minder zijn.

    Reageer
    #4
    Reageer
Reageer op: Als, RSI of iets anders?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief