gezwollen voeten en pijn aan gewrichten

  • #1

    Vrijdagnacht, omstreeks 5u: gesneden met glas aan linkerenkel en in middelvinger linkerhand.
    Zondag (07/07, rechtervoet omgeslaan en opgezwollen. Deze blijft opgezwollen en met ijs vermindert het niet. Diezelfde avond had ik ook koorts en voelde ik me in het algemeen niet goed.
    Ik ga werken tot en met woensdag(11/07) en ga diezelfde avond naar het spoed. Er worden foto’s getrokken en er bleek niets te zijn. Zaterdag(13/07) naar de dokter geweest, blijkt dat de gewrichtsbanden toch gescheurd zouden zijn, waarbij ik dus niet meer mag werken. Hij schrijft ontstekingsremmer voor Ik ga de week erop zaterdag (20/07) terug want niet alleen is de zwelling en pijn niet beter, het is overgeslaan op mijn andere voet (rechter) en ook al pijn aan de knieën. Hij vraagt een CT-scan aan. Diezelfde avond kon ik niet slapen van de pijn, ik had ook koorts (37,5°).
    Maandag ging het ook minder en was het verspreid naar beide knieën en heupen en stond mijn rechtervoet erg opgezwollen. Ik kon ook bijna niet meer wandelen van de pijn. De pijn is het ergste ’s avonds, alsook de zwelling.
    Dinsdag ga ik naar de CT-scan
    Woensdag opnieuw naar de dokter. CT-scan komt niets bijzonder uit en ik vertel dat het eigenlijk niet goed gaat en dat ik pijn heb aan mijn knieën, heupen, ellebogen, onderrug en nog steeds mijn voeten die pijnlijk en gezwollen zijn. Er wordt bloed getrokken. Vrijdag krijg ik pas de uitslag.
    Deze dag vooral pijn aan beide ellebogen en linkerpols, alsook de knieën, heupen en voeten.
    Donderdag: ’s ochtends pijn om op te staan, het gaat beter met te wandelen. Vandaag vooral pijn aan de onderrug, beide voeten en vooral rechterknie en –elleboog. Het is lastig om te wandelen!

    Ik wil er nog bij vermelden dat ik momenteel redomex (20mg) neem tegen chronische hoofdpijn.
    Ik moet maandag alweer gaan werken, maar 's avonds kan ik amper de trap op gaan en het gaat elke dag slechter en slechter. Het is vooral ook 's ochtends erger, overdag valt het dan nog mee, maar 's avonds is het bijna onhoudbaar.

    Ik weet dat ik de bloedresultaten moet afwachten, maar ik wil gewoon een behandeling zodat ik weer een normaal leven kan leiden.

    Reageer
    #2

    Beste Leatitia,

     

    benieuwd wat hieruit geomen is. Kun je late weten?

    Reageer
    #3

    Botinfectie?

    Reageer
Reageer op: gezwollen voeten en pijn aan gewrichten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief