Verrekte kniebanden

  • #1

    Na een verdraaiing van mijn knie waar ik overigens te lang mee ben doorgelopen is er toch een gescheurde meniscus geconstateerd, hier ben ik inmiddels succesvol aan geopereerd, maar nu heb ik ook al een behoorlijke tijd (half jaar) last van mijn andere knie (op de mri is niks te vinden). De fysio vermoed dat mijn kniebanden verrekt zijn, we zijn nu 3 maanden verder en ik kan niet merken dat het beter word, eerder slechter. Lopen kan ik ongeveer 10 min, fietsen geen probleem. Traplopen gaat voor geen meter en een plotselinge beweging (zwaaibeweging oid) nou dan kan ik wel door de grond gaan.

    Herkent iemand dit?

    Gr Miranda

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je je "gezonde" knie veel te lang hebt overbelast. Vraag een verwijzing naar de orthopeed.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor uw reactie. Ik heb inmiddels een afspraak gemaakt bij de huisarts, kijken wat daar gezegd wordt. Ik denk dat u wel gelijk heeft hoor, maar begin me nu wel zorgen te maken, dit duurt me veel te lang. Als ik nu een beetje een stijgende lijn verneem, maar heb het idee dat het alleen maar erger word.

    Reageer
    #4

    Uiteraard wordt het steeds erger.
    Je knie is langere tijd overbelast. Vanaf het moment van verdraaien dus waarbij je de gescheurde meniscus hebt opgelopen.
    Laat even wat weten als bij de huisarts bent geweest.
    Succes.

    Reageer
    #5

    Hallo Tandor,

    Inmiddels weer terug van de ha. Wss idd overbelasting, maar hij zit ook te denken aan een gewrichtsontsteking. Direct bloed geprikt en morgen krijg ik daar de uitslag van. Nu 3 weken lang sowieso een ontstekingremmer slikken als er binnen 3 weken geen verbetering is dan een afspraak bij de orthopeed.

    Gr Miranda

    Reageer
    #6

    Een gewrichtsontsteking is voor de hand liggend door de overbelasting.

    Laat over 3 weken even weten hoe het gaat.

    Beterschap!

    Groet
    Tandor

    Reageer
    #7

    Hallo Tandor,

    Net de bloeduitslagen binnen, er waren geen ontstekingswaarden te zien.
    Ik laat het je zeker weten over 3 weken!

    Bedankt,

    Gr Miranda

    Reageer
    #8

    ik keb dit ook, omdat ik het zelf ook heb. Bij mij hebben ze in het ziekenhuis gezegd dat het een irritatie onder mijn knieschijf is. Inmiddels ben ik al 4 jaar verder en het is nog erger geworden maar ze kunnen niets vinden. Ik loop inmiddels zo slecgt dat ik soms helemaal niet kan lopen vooral als ik over een langer tijd moet lopen. Korte afstanden gaan nog daar heb ik geen probleem met mijn knie maar grotere afstanden en fietsen. Lang lopen en fietsen zijn wel een probleem. In het ziekenhuis heb ik aangegeven dat ik in de logistiek werk en dat ik daar behoorlijk veel moet lopen en dat kan ik niet met mijn knie.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ga terug naar de orthopeed of laat je door de huisarts verwijzen naar de orthopeed en overleg of een kijkoperatie een oplossing kan zijn,

    Reageer
Reageer op: Verrekte kniebanden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief