HELP! Spoed of niet?

  • #1

    Ik heb met dansaudities mijn pols beseert hij ziet erg blauw en die avond nog werd hij heel dik. Dat is ondertussen 3 dagen geleden. Nu is hij enkel nog blauw en doet mijn gewricht pijn. Maar er is ook een rare streep te zien. Het lijkt een soort schaafwond in de vorm van een streep maar onderhuids. Het doet pijn maar de pijn is draagbaar. Kan ik best naar spoed of gewoon afwachten en komende week naar de dokter gaan ?
    De foto is niet erg duidelijk :/

    Reageer
    #2

    Zo ziet het er ongeveer uit [img size=367]http://www.dokter.nl/media/kunena/attachments/legacy/images/image-9684653a186da7181cc4ad15f8d25255.jpg[/img]

    Reageer
    #3

    Uhm.. waarom zou je hier mee naar de spoedeisende hulp gaan??
    Misschien hard om te zeggen maar er zijn belangrijkere zaken die voorgaan. Dit is echt niet noodzakelijk, je hebt gewoon je pols bezeerd, meer niet. Maargoed als jij dit als levensgevaarlijk ziet wacht dan niet en haast je naar de spoedhulp!

    Reageer
    #4

    De rode streep die je ziet is een bloeduitstorting. Ik neem aan dat je pols kunt bewegen. In dat geval is het niet noodzakelijk de spoedeisende hulp op te zoeken. Je kunt het weekend afwachten en naar je huisarts gaan.

    Reageer
Reageer op: HELP! Spoed of niet?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief