Vraag ter verduidelijking

  • #1

    Goedemiddag,

    Afgelopen dinsdag heeft mijn HA me laten weten te denken aan een hernia. Na afgelopen woensdagnacht een hele helse pijn te hebben gehad aan (voor mijn gevoel) de hamstring, wat natuurlijk uit de zenuw komt, heb ik sinds de ochtend erna eigenlijk geen tot zeer weinig pijn. Mijn kuit voelt alsof hij een marathon heeft gelopen en is wat stijf maar verder voel ik me eigenlijk uitstekend.

    Vanaf donderdag ook geen diclofenac meer gehad en ook zonder die troep geen pijn. Het enige is dat ik sinds die ''aanval'' wel tintelingen en een doof gevoel heb in een gedeelte van mijn voet en soms mijn bovenbeen. Overigens niet pijnlijk maar irritant.

    Nu ben ik eigenlijk benieuwd of er mensen zijn die dit bekend voorkomt aangezien ik veelal lees dat een hernia zichzelf hersteld en mijn Fysio aangaf dat het maar zo kon zijn dat door die heftige pijnaanval het gebied zich heeft ''teruggetrokken''. Herkent iemand dit of ben ik wat te voorbarig omtrent herstel?

    Alvast bedankt voor de reacties!

    Mvg,
    Stefan

    Reageer
    #2

    Hoi, eerlijk gezegd vind ik het niet goed klinken als je een doof gevoel hebt en tintelingen. Dit is eerder een stadium erger dan beter. Heb je ook last van krachtsverlies in je been/voet? Ik weet niet wat je verder hebt afgesproken met je HA en fysio maar ik zou hen hiervan op de hoogte brengen en dan zullen zij wel verdere stappen ondernemen. Succes

    Reageer
    #3

    Hallo,

    Allereerst bedankt voor je reactie DeFysio. Ik heb absoluut geen krachtverlies in mijn been en kan er prima op staan. Tintelingen en een wat ''slapend'' gevoel in je voet is een kenmerk die zeer herkenbaar is bij een hernia en daarom maak ik me op dit moment nog geen zorgen. Toch nogmaals bedankt voor je reactie.

    Mvg,
    Stefan

    Reageer
Reageer op: Vraag ter verduidelijking


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief