Pijn in lichaam, spieren,gewrichten.

  • #1

    Hallo iedereen.

    Graag zou ik eens een nieuwe visie zien op mijn klachten.

    Op 13 jarige leeftijd begon ik last te krijgen van voornamelijk mijn polsgewricht. En sindsdien zijn mijn klachten alleen maar erger geworden.

    Ik ben inmiddels bij vele artsen geweest, de ene zegt een te hoge spiertonus, iets wat opzich ook wel waar is (alles staat altijd gespannen), de ander zegt hypermobiel (kan ik mij niet in vinden), een derde zegt een te laag vitamine B12 welke niet goed in het bloed te zien is, en weer een ander hoor ik over fybromyalgie. Oftewel; vele diagnoses maar geen een welke echt voor mij klopt.

    Mijn klachten komen af en aan. Er zijn momenten dat ik nergens last van heb, maar ik kan ook zo ineens door mijn rug gaan zonder daadwerkelijke aanleiding hiervoor, of ineens een zo pijnlijke pols hebben dat ik niet eens kan schrijven.

    De volgende klachten zijn aanwezig:
    - Pijn in pols, onderrug, tussen schouderbladen, nek, schouders, heupen en enkels.
    - Veel knakken van o.a. bekken, knieën, tenen, enkels.
    - Het gevoel dat tijdens het lopen mijn heup uit de kom "plopt"
    - verstramde pezen en spieren
    - af en toe het "trillen" van delen van spieren
    - kneuzen / verrekken van dingen zonder enige aanleiding

    Testen die ik inmiddels heb gehad:
    - MRI
    - skeletscan
    - echo
    - bloedonderzoek op van alles en nog niets

    Ik eet gezond, ook genoeg melkproducten, groentes, fruit, en sport redelijk veel (wandel bijna elke dag en rij veel paard)Daarnaast drink ik geen alcohol.

    Ik ben inmiddels 21, en zoals jullie begrijpen zou ik ook graag "normaal" mee kunnen komen met leeftijdsgenoten, i.p.v. thuis moeten blijven door pijn. Zou dus ontzettend tof zijn als iemand zich in deze symptomen herkent (het komt overigens met vlagen, ene moment kan ik niks, andere moment is er nauwelijks iets aan de hand)

    Reageer
    #2
    Reageer
Reageer op: Pijn in lichaam, spieren,gewrichten.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief