Gevallen dokter zegt kneuzing blijkt fractuur te zijn

  • #1

    Hallo op de avond van 22 november, ben ik met een flinke smak met mijn fiets gevallen , waardoor ik gelijk een pijnlijke pols aan over hield. De ochtend erop volgend ben ik naar de dokter gegaan om het te laten onderzoeken. Hij zei toen " knijp eens in mijn hand " dit deed ik wel met veel pijn. Door dit te doen sloot hij uit dat de pols gebroken was. Hij zei dat het om een zware kneuzing ging en gaf mij ibuprofen mee waar ik mee moest doen. Naar mij weten hoort een kneuzing na 6-8 weken genezen te zijn. Echter bleef ik nu nog steeds last te hebben en ben toen op aandringen van mijn vader weer terug naar de dokter gegaan. Die zei gelijk dat dat niet goed was en zei dat het misschien toch verstandig was om even een foto te laten maken in het ziekenhuis. Zo gezegd zo gedaan ben naar het ziekenhuis gegaan en zei constateerde gelijk van: de val is 22 november gebeurd waarom stuurt de dokter je nu pas hier naartoe? Het bleek dat er toch een scheur in mijn pols te zitten de radiologie stuurde me naar de EHBO van het ziekenhuis die zouden mij vertellen hoe verder. Ze gingen er niets meer aan doen zeiden ze de scheur was goed aan het genezen en ze gingen ook geen gipsverband aanbrengen.

    Wat ik op het eerste indruk niet snap is waarom stuurt die dokter mij niet gelijk door? Ik bedoel als het niet gebroken is maar er is zoveel pijn gaat er dan geen lampje branden van : het zou weleens gescheurd kunnen zijn? Wat ik ook niet snap waarom ik niet geen gips krijg het kan wel genezende zijn maar ik denk een goede stoot en je bent weer terug bij af.

    Wat zou ik kunnen doen ? Ik hoor het graag

    Reageer
    #2

    Toen ik een keer mijn pols had gebroken, had de arts tegen mij gezegd dat een keuzing pijnlijker is dan gebroken/gescheurd.

    Als je het zelf nie vertrouwd zou je een mitella om kunnen doen.

    Beterschap met je pols ๐Ÿ™‚

    Reageer
    #3

    Ik zou een polsbrace kopen en omdoen. Beterschap.

    Reageer
Reageer op: Gevallen dokter zegt kneuzing blijkt fractuur te zijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief