acute pijnlijke gewrichten afwisselen van gewricht

  • #1

    Het begon met koude rillingen, koorts, griep gevoel en jeuk over mijn lijf.
    Na vier dagen voelde ik mij beter. Ik dacht, griep is voorbij. Op dag 5 voelde ik mij redelijk. Dag 6 kreeg ik flink opgezwollen nekklieren. Met als gevolg stijve nek en pijn in linker thorax bij inademen. Diezelfde avond kreeg ik pijnlijke onderarmen en polsen. Dag 7 zette de pijn in onderarmen en polsen hevig door. Tevens kreeg ik zeer pijnlijke en licht opgezwollen vingers, knieen, enkels en heupen. Ik kreeg veel pijn bij het lopen en kon haast niets meer vastpakken of tillen. De pijn werd zo gekmakend dat ik heb gebeld met de huisartsenpost en die schreef mij ontstekingsremmers en pijnstillers voor. Dag 8 zakte de pijnklachten langzaam af en kon ik weer redelijkerwijs iets vastpakken, om de volgende dag weer door te zetten in twee rechter vingers en linker pols. Ik ben bij mijn eigen huisarts langsgegaan en die schreef een antibiotica kuur voor ivm een vermoedelijke streptokokkeninfectie, daar mijn hals en nekklieren nog gezwollen waren en ik een lichte uitslag had over mijn lichaam in combinatie met jeukklachten. Diezelfde avond zit ik met twee zeer pijnlijke schouders en wederom een pijnlijke linker pols. Ik kreeg mijn beide bovenarmen niet eens meer omhoog. Onderhands kon ik redelijk, maar niet pijnloos, bewegen, bovenhands lukte niets meer ivm de pijn. Zoals ik het nu zie heb ik alleen mijn kaak-, elleboog- en ruggewervel gewrichten nog niet gehad. Hoort dit nu bij een streptokokkeninfectie of griepvirus?? Ik heb dit nog nooit eerder meegemaakt of gehoord. Maar dat ik onderhand een beetje wanhopig word durf ik wel te zeggen.
    Kan iemand mij vertellen wat er nu precies aan de hand is??

    Reageer
    #2

    Dag Monique, is er al een diagnose gesteld? Ik heb namelijk gedurende een aantal weken per jaar dezelfde klachten.

    Reageer
    #3

    Ik denk dat een afspraak met een neuroloog op zijn plaats is.

    Reageer
    #4

    Ook ik heb hier al jaren last van. Maanden niet en dan ineens voel ik het weer opkomen. Dan ga ik direct ontstekingsremmers slikken.

    Reageer
    #5

    ik ben nou toch wel heel benieuwd wat hieruit is gekomen, ik heb een soort gelijke klachten, ga volgende week naar neuroloog toe.

    Reageer
Reageer op: acute pijnlijke gewrichten afwisselen van gewricht


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief