Pijn in gewrichten/spieren

  • #1

    Hallo,
    ik ben 19 jaar en heb al ruim 9 jaar last van mijn benen.

    Toen ik jonger was had ik vaak last van mij kuiten, ik heb toen steun zooltjes gekregen en toen was het over. 1 jaar later kwamen de pijnen weer terug. Ik ben toen weer naar de dokter gegaan maar hij zei dat het groeipijnen waren.
    1 jaar later kreeg ik pijn aan mijn knieën en aan die spieren er net boven. Weer zei de huisarts dat het groeipijnen waren. Het werd steeds erger en toen ik 17 werd dacht ik: dit zijn geen groeipijnen meer. Ik ben toen weer terug gegaan en ben toen doorverwezen naar het ziekenhuis.
    Na 2 jaar in het ziekenhuis weet ik nog niks. Ze hebben een MRI, Echo en röntgen foto gemaakt van mijn knieën. toen hebben ze een kijk operatie gedaan waaruit bleek dat de pezen hevig ontstoken waren. Ze hebben het schoongemaakt maar het werd erger. Na een GPS behandeling was het nog niet minder.
    In 2 jaar tijd ben ik ook last gaan krijgen van mijn enkels, bovenbeen spieren, heupen, onderrug, schouders, ellebogen en polzen.
    Buiten dit heb ik ook last van mijn darmen, maag, vaak kaalholte onstekingen en oog ontstekingen. Maar niemand weet wat er aan de hand is.
    Kan iemand mij helpen! Het gaat mij vooral om de klachten aan mijn spieren, pezen en gewrichten.

    mvg, michelle

    Reageer
Reageer op: Pijn in gewrichten/spieren


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief