Schouder uit de kom en weer terug geschoten?

  • #1

    Hallo,

    Gister tijdens de voetbaltraining (ik ben doelman) is volgens mij mijn schouder uit de kom geweest en is op het moment van terecht komen op de grond weer terug geschoten.

    Dit gebeurde er: de bal werd geschoten en werd aangeraakt door een van de spelers waardoor die van richting veranderde, in een reflex probeerde ik de bal uit het doel te stompen waardoor ik met mijn rechterarm een snelle beweging naar rechts boven maakte. Ik voelde toen iets verkeerd schieten wat ook pijnlijk was en toen ik weer op de grond terecht kwam hoorde ik een soort van knersperend geluid alsof hij weer terug schoot. Ik heb toen een tijdje (1 minuut of 2 mischien, niet echt op gelet) op de grond gelegen en kon mijn arm ook niet optillen. Mijn arm voelde ook erg slap. Na een paar minuten kon ik mijn arm alweer redelijk op tillen en heb het toen laten koelen maar had nog steeds dat slappe gevoel.

    Nu vandaag heb ik nog wel last van mijn schouder (een soort van spierpijn gevoel) en bij bepaalde snelle bewegingen is het ook pijnlijk. Ook voelt mijn arm nog steeds slap. Mijn vragen zij: kan de schouder inderdaad uit de kom geweest zijn en weer terug geschoten zijn en hoelang moet ik hiermee rust nemen?

    Ik hoop voldoende geinformeerd te hebben
    Alvast bedankt voor de info (:

    Reageer
    #2

    Hoe gaat het nu met je?

    Reageer
    #3
    Reageer
Reageer op: Schouder uit de kom en weer terug geschoten?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief