schouderluxaties

  • #1

    Hallo,
    Ik heb al een jaar of 10 last van schoudersubluxatisch, waarbij mn schouders half op de kom blijven hangen, en weer terug schiet. Door de jaren heen wordt dit steeds erger (nu 22 jaar) en "knakt ie er bij elke beweging al uit, zelfs bij t op de bank zitten in rust.

    2 jaar terug een ontsteking gehad in mn schouder en een hakf jaar terug begonnen met fysio. Mn rechterschouder veroorzaakt veel pijn klachten die door de fysio alleen maar erger werden. Fysio zag het niet zitten hier langer mee door te gaan. Fotos laten maken, zag er goed uit. Orthopeed stelde voor om arthrogram te doen met mri.

    Nu komt het: ik ben spaans benauwd voor het ziekenhuis, als ik er alleen al aan denk word ik nerveus. Heb zelfs met een gebroken arm doorgelopen omdat ik niet durfde... Na slapeloze nachten vol stress mri en vervolgafspraak gecanceld. Ik ben gewoon te bang.

    De pijn is steeds vaker en heftiger aanwezig heb moeten stoppen met kickboksen en ik ben bang dat door die subluxaties mn pees is gescheurd (symtomen heb ik allemaal en alleen rechts de pijnklachten)

    Nu weet ik dus echt niet wat ik moet doen. Ik weet dat er een grote kans is dat ik geopereerd moet worden ( is al besproken) dus help? Kan ik iets doen om de luxaties te minderen? Gaat een peesscheur vanzelf over? En kan het veel schade geven als ik hiermee door loop?

    Een heel verhaal, sorry. Ik moest het even kwijt, het vreet aan mij omdat ik me toch wel zorgen erover maak.

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Hallo, is er niemand in jouw omgeving die met je mee kan naar het ziekenhuis om je te steunen? Een vriend of vriendin, of ouders?

    Reageer
    #3

    Geachte man.
    Wees niet bang, probeer het te overwinnen, het is het meer dan waard. De pijnklachten worden bij niet behandelen, alleen maar erger. Ik heb twee gescheurde pezen, en ben met therapie goed geholpen, maar in uw geval zou ik zeker mij laten helpen.
    Garanties zijn er niet, maar de artsen zouden nog veel voor u kunnen betekenen. Stop de angst, praat met de artsen, en laat u behandelen. Ik weet dat de pijn in de schouders verschrikkelijk kan zijn, niet slapen, hele nachten lopen spoken, maar niets helpt afdoende, dan een professionele ingreep. Ga desnoods eerst naar een angstafkickclub. Praten, praten en nog eens praten. Angst is helemaal niet nodig. Ziekenhuizen en artsen zijn er om te helpen.
    Heel veel sterkte, ik hoop dat u geholpen kan worden, en dat u zich wil laten helpen.

    Vr. Gr. Jaap.

    Reageer
Reageer op: schouderluxaties


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief