pijn vanaf bil tot voet

  • #1

    2 weken geleden had ik erg lang gestaan waardoor ik een soort kramp in mijn rug kreeg. Sindsdien heb ik een raar gevoel van halverwege mijn bil tot aan mijn voet. Vooral in mijn voet is lijkt het een dof gevoel( moeilijk te omschrijven) Ik heb ook last van mijn lies en mijn stuitje vooral als ik te lang zit,als ik in beweging ben gaat het beter,maar na een tijdje speelt het weer op ook in beweging.
    Af en toe krijg ik er ook een soort rare kramp in mijn onderrug bij.
    Naar de huisarts geweest,rontgenfoto's laten maken van rug,heup en bekken,daar waren geen tekenen van een hernia op te zien. Heb nu fysio en diclofenac voorgeschreven gekregen.
    Ik krijg regelmatig diclofenac voorgeschreven door de huisarts. Heb deze medicijnen ook gekregen destijds voor een hardnekkige slijmbeursontsteking in mijn schouder( waar ik ook spuiten voor heb gekregen). Heb ze laatst ook gekregen voor een gekneusde rib,die kwam door heel erg hoesten (dat hoesten had verband met de allergie die ik toen plots had met galbulten volgens de huisarts.
    Verder heb ik injecties gehad voor een vitamine b12 tekort waardoor ik heel veel last van duizeligheid,mijn spieren en vermoeidheid had.
    Iedere keer als ik de diclofenac slik gaat het een tijdje goed,maar daarna speelt er meestal wel weer iets op. Voorheen had ik nooit last van mijn gezondheid,vraag me nu af of al deze klachten in verband zouden kunnen staan met elkaar?

    Reageer
Reageer op: pijn vanaf bil tot voet


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief