lange tijd pijn aan onderbenen

  • #1

    Oke hier komt mijn verhaal;
    ik ben aisha en ben 15 jaar oud, ik heb nu anderhalf jaar hele erge pijn aan mijn benen. het begon als een soort spierpijn in mijn rechter scheenbeen. ik hockeyde op dat moment 4 keer per week, en bleef gewoon door hockeyen. maar na een tijdje ging het toch wel veel pijn doen, en ben ik naar de fysio geweest. die heeft me een paar maanden geprobeert te helpen, ook zonder resultaat, het werd alleenmaar erger. ik werd doorverwezen naar de sportarts, maar kon pas na 6 weken terecht. in die 6 weken tijd is het heel snel achteruit gegaan (zitten nu in de zomervakantie 2010) ik kon niet eens meer van de bank naar de keuken lopen zonder door mijn benen te zakken, slikte niet normaal veel pijnstillers per dag, zonder kwam ik de dag niet door. de pijn die ik toen voelde was een soort spierpijn maar dan 1000x erger. elke beweging met mijn voet deed pijn. na veeeel verschillende soorten artsen die hebben gezien, en heel veel onderzoeken en namen van verschikkelijke blessures op me dak gekregen te hebben weten we nogsteeds niet wat er met mij aan de hand is.
    de sportarts heeft me een brace gegeven die wel steun gaf maar de pijn blijft.
    nu heb ik een hele pijnlijke behandeling gevonden die wel helpt maar dat het na een paar weken toch weer terug komt. ondertussen is de pijn al in mijn linkerbeen gekomen en in scheenbeen en kuit.
    ik weet echt niet wat ik moet doen, ik word zo moe en verdrietig van de pijn. want ik hou van sport en moet nu toch voor mijn wil te vaak aan de kant zitten.

    herkent iemand hoe ik me voel, en/of kent iemand een goede (sport) arts die mij misschien kan helpen?

    Reageer
    #2

    Wow, dit is precies wat ik voel, zoals jij het beschrijft.
    Ik heb het wel nog maar 2 weken, maar het doet echt ontzettend veel pijn, inderdaad bij elke beweging die ik met me voet maak.
    Ik hoop dat ik niet hetzelfde heb als jij, want anderhalf jaar is echt wel super lang.
    Ik hoop wel dat je ondertussen al een oplossing hebt gevonden voor je probleem? Zoniet, herkent misschien iemand anders dit?

    Reageer
Reageer op: lange tijd pijn aan onderbenen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief