kniepijn

  • #1

    Hallo,
    Heb 2 dagen geleden mijn linker knie verdraaid. Op dat moment was ik me wel bewust van een onhandige beweging, maar had geen pijn. Na een paar uur zitten kreeg ik pijn aan de binnenkant van die knie. (knieband??) De knie werd niet dik...Ik kan mijn knie echter niet meer doorbuigen en het aanspannen van de knie is op die plek ook pijnlijk.
    Ook heb ik het idee, dat een verdraaiing er zo weer inzit....
    Ik ga er altijd van uit , dat blessures vanzelf weer overgaan, maar ik twijfel nu.
    Ben 61 jaar en wil eigenlijk niet dat ik hier restverschijnselen van overhoud....
    wat is uw advies. Voorzichtig door blijven gaan met bewegen , ook de bewegingen die pijn doen? Of fysio of huisarts raadplegen?

    Reageer
    #2

    Beste Josepha,
    Kunt u de knie volledig strekken? En is de knie inmiddels dik geworden? Als de knie niet dik is kan er weinig aan de hand zijn, een klein kneuzing misschien. Hoor graag meer van u.

    Reageer
    #3

    dank loes.... Knie is niet dik. Strekken kan,m aar laatste stuk pijnlijk, net als het buigen. Pijn aan rechterzijde van de knie en loopt langs kniegewricht. Druk uitoefenen op de plek is pijnlijk. Denk zelf ook wel dat het meevalt, maaar ik ben geneigd te doen alsof er niets aan de hand is. Traplopen is ook gevoelig.
    Dank voor je reactie
    groetjes Josephano

    Reageer
    #4

    Okee, strekken is pijnlijk en buigen ook.. misschien is er wel wat meer aan de hand want traplopen is ook pijnlijk. Het kan natuurlijk meevallen maar als u blijft lopen kan het schade opleveren vandaar dat ik even de arts zou raadplegen. Maar het is uw keus ik geef alleen maar een advies.

    Reageer
Reageer op: kniepijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief