Pijnlijke plek binnenkant van het been, net boven de knie

  • #1

    Hallo,

    Ik heb een vraagje betreffende de knie: een maand geleden heb ik een verkeerde beweging gemaakt met mijn been, een beetje een verdraaiing. Ik ben naar de dokter geweest toen ik nog niet precies kon aanwijzen waar de pijn gelokaliseerd was.

    Nu voel ik het echter precies:
    aan de binnenzijde van mijn been, net boven de knieholte heb ik een plek van 3 op 3 cm die vaak rood en warm wordt, als ik bijvoorbeeld veel heb gewandeld. W

    eet iemand wat hier ligt? Het is niet de meniscus, want die ligt lager geloof ik (de dokter zei ook dat dat het waarschijnlijk niet was). Ik heb een verleden met deze knie, want vorig jaar heb ik mijn kruisband gescheurd. Dit is conservatief behandeld geweest en ik heb er een heel jaar absoluut geen last van gehad, tot nu.

    Dankjewel
    Emma (22 jaar)

    Reageer
    #2

    Lastig te beoordelen zonder de gegevens van een lichamelijk onderzoek. Hoe is de stabiliteit van de knie? Is dit zorgvuldig onderzocht? Kan de knieband die destijds al aangedaan was, verder beschadigd geraakt zijn?

    Reageer
Reageer op: Pijnlijke plek binnenkant van het been, net boven de knie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief