Pijn in de kuit als ik sta of loop

  • #1

    Ik ben vorige week neer geschopt met voetbal waardoor mijn knie de verkeerde kant op boog. nu gaat het goed met mijn knie. maar sinds 2 dagen heb ik last van mijn kuit tijdens het lopen of staan. het voelt alsof er iemand met een mes in steekt. ook begint de binnenkant van me kuit en scheen geel te worden. wat kan dit zijn?? en wat kan ik eraan doen?? ik lig nu maar een beetje op de bank of op bed want dan doet het geen pijn.

    Reageer
    #2

    Ga hiermee naar de huisarts. Misschien heb je een scheur in het bot. De gele kleur is een teken dat er onder de huid een bloeduitstorting zit die het gevolg is van onderhuidse schade waarbij bloedvaatjes gescheurd zijn.

    Reageer
    #3

    Ik denk ook dat het gebroken is. Alle symptomen wijzen in die richting: scherpe stekende pijn, hematoom, en bewegingsbeperking. Naar de huisarts voor een verwijzing naar de röntgenafdeling voor een foto van het onderbeen.

    Laat je weten hoe het verder gaat?

    Reageer
Reageer op: Pijn in de kuit als ik sta of loop


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief