Iliotibiaal frictiesyndroom / Lopersknie

  • #1

    Hallo,

    Vanwege naar binnen staande voeten,korte spieren (fietsen) ,vastzittende rug en bekken heb ik laatst door het hardlopen (2 weken geleden) een iliotibiaal frictiesyndroom in beide knieen opgelopen. Ik had en heb veel last wanneer ik niets deed, zeer warm en stekende pijn ook eromheen. De ontstekingen duren nu al een week en zitten er nog, maar is wel minder.Ook heb ik nog pijn. Ik houd nu totale rust.

    A.s. Zaterdag ga ik op wintersport skien en ik wil graag weten of dit verstandig is of dat ik het moet annuleren. Ik wil niets overbelasten waardoor het nog langer duurt, omdat ik graag en veel sport en niet extra weken aan de kant wil staan. Bovendien ga ik over 5 weken weer op wintersport.

    Met vriendelijke groet,

    Reageer
    #2

    Het antwoord ligt voor de hand. Mogelijk kunt u proberen te gaan skiën en als het tegenvalt van de zon gaan genieten. Houdt u zich aan de geadviseerde oefeningen, zoals stretching? Dat zou de kans namelijk groter maken, en zeker als u niet de hele dag alleen maar zwarte pistes af wilt.

    Reageer
Reageer op: Iliotibiaal frictiesyndroom / Lopersknie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief