Pijn in bovenbenen,heupen en onderrug

  • #1

    Hallo,

    Sinds gisterenavond toen ik net in bed tv lag te kijken kreeg ik een irritant 'pijn' gevoel in mijn bovenbenen. Ik dacht dat het wel weer over zou gaan na een Advil 400. De hele nacht heb ik liggen draaien naar een houding die comfortabel zou zijn en tegen de tijd dat me wekker ging had ik die gevonden, namelijk op mijn linkerzij met mijn linkerbeen recht en mijn rechterknie naar het hoofd toe. De irritante 'pijn' is toegenomen naar mijn heupen en onderrug en kan geen houding vinden bij het lopen, staan, zitten en liggen bij alles wat ik doe is het vervelend!! Ik heb niet meer gedaan zoals ik altijd doe in het dagelijks leven dus ik snap er niks van. Wel heb ik al weken hoofdpijn maar ik denk dat dat door mijn psychische problemen komt. Ik heb momenteel een dokter hier ver vandaan en een dokter hier verwijst me naar mijn eigen dokter dus hoop dat iemand me hier kan helpen.

    Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Als ik jouw verhaal goed lees, ben je al bij drie dokters geweest voor jouw hoofdpijn en heb je sinds gisteren ook pijn in jouw benen gekregen waarvoor je niet naar de dokter gaat omdat die te ver weg is.

    Klopt dat?

    Reageer
    #3

    Nee, ik ben ook niet voor mijn hoofdpijn naar de dokter geweest omdat ik denk dat dit gewoon door mijn psychische problemen komt. Mijn eigen dokter zegt me naar een dokter hier te gaan en een dokter hier zegt me naar mijn eigen dokter te gaan

    Reageer
    #4

    Waarom ga je dan niet even naar de dokter. De dokter kan jou onderzoeken en kent jouw medisch dossier. Bovendien is internet helemaal niet geschikt voor acute medische problemen. Daar is de huisarts de aangewezen persoon voor.

    Ik vind jouw klachten verdacht en zou graag de uitslag van de temperatuurmeting willen weten, en de onderzoeksuitslagen van een kort orthopedisch en neurologisch onderzoek om iets zinvols te kunnen zeggen over deze klachten.

    Reageer
Reageer op: Pijn in bovenbenen,heupen en onderrug


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief