verdikking in pols,overbelaste spier of wat?

  • #1

    heb al weken verdikking aan binnenkant pols aan pinkzijde.huisarts dacht overbelaste spier,rust en fysio gehad hielp niet terug naar dokter weer naar andere fysio,die heeft uieindelijk terug naar dokter gestuurd omdat er echo gemaakt moest worden hij dacgt aan lymfeklierknoop,nu i s erop de echo niets te zien,maar de fysio had wel wat gevoeld was 1/2 tot 1 centimetre groot zei hij,diegene die echo maakt vroeg of ik kon met 1 vinger de pijn kon aanwijzen maar dat is moeilijk krijg op verschillende plaatsen steken en soms is die verdikking heel hard,maar goed echo liet zien dat pezen er goed uitzagen(echo was bineen 1 min klaar)iemand idee wat het kan zijn/of kan er wat gezien worden met een scan ofzo?er moet wat aan de hand zijn loop er nu al 10 weken mee en pijn word niet minder en verdikking ook niet trekt nu meeer naar elleboog toe ook,als arm omhoog hou krijg ik ook moe en branderig gevoel erin,links heb ik vertraagde geleiding van n.ulnaris kan ik rechts ook zoiets hebben misschien?wie heeft er een idee.

    Reageer
    #2

    dat is moeilijk, dit kunnen we op een forum niet beoordelen.
    Hoe voel je je verder? Ben je ook moe of heb je nog andere klachten?
    groetjes, Brenda

    Reageer
    #3

    heb verder geen klachten,heb wel idee wat sneller moe ben maar kan misschien met weer te maken hebben. de fysio heeft me nek gekraakt en accupunctuur gedaan omdat allemaal wel wat vast zat aan die kant zei hij bij 1ste bezoek bij 2de bezoek ging hij meten en voelen toen zei hij iets over die knoop maar ja dat moeten ze dan toch kunnen zien op die echo?of kan dat gewoon last geven zonder dat ze er iest aan zien,ik heb zelf idee en gevoel dat het allemaal wat te krap is in die omgeving van pijn en dat moeie zware gevoel maar dat kan door die verdikking zijn misschien dat wat in knel komt te zitten.hoop de huisarts me belt over de uitslag van echo en dan maar zien wat de volgende stappen kunnen zijn,misschien hand enpols afdeling in ziekenhuis.

    Reageer
    #4

    Heeft de huisarts een cyste of een ganglion overwogen? En voor de volledigheid, ben je misschien zwaarder dan je zou moeten zijn, m.a.w. wat is jouw BMI?

    Reageer
    #5

    En vergeten... heb je al een antibioticum geprobeerd, of corticosteroïden om een eventuele infectie te remmen? En zou het een insectensteek geweest kunnen zijn?

    Reageer
    #6

    neem aan je een ciste of iets dergelijks wel ziet op een echo?alhowel ik niet weet of ik op die echo kan vertrouwen aangezien die al met 1 minuuut klaar was,ik weeg iets van 72 kilo en ben 1.70 lang.de fysio dacht misschien iets ernstig was vandaar de echo hij had over lymfoom en lymfeklierknoop,heb huisarts gevraagd of dat te zien is op een echo hij zei ja,moet weer terug naar fysio maandag de 26ste dus vraag nog keer aan hem wat hij nu precies voelde,en of die echo wel betrouwbaar is had idee ze geen tijd namen ervoor werd ook 3 kwartier te laat geholpen en 3keer met dat apparaat eroverheen heel lichtjes en klaar was ie.

    Reageer
    #8

    Ondertussen al een oplossing voor jou probleem ? Heb dit ook al 2 keer geopereerd en na 5 jaar nog altijd pijn. Zelfde klachten. Op mijn laatste echo hebben ze wel vocht en verdikking van spier gevonden. Maar als ze opereren is er dan meer aan de hand dan dat ze zien op welke foto dan ook.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: verdikking in pols,overbelaste spier of wat?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief