Pols en Knieklachten

  • #1

    Hoi,
    Ik hoop dat jullie me een beetje kunnen helpen.

    Ik heb al ruim een maand (misschien wel langer ook ) last van mijn rechterknie, mijn fysio weet niet wat het is, en ze heeft me weggestuurd met de medeling : je hebt hypermobiele knieen en als je zooltjes heb dan bel je me maar weer..Ik had dus al last van me knie voordat ik wist dat die hypermobiel was.
    Maar mijn klachten van de knie zijn dus , dat ie dus op slot slaat, ''knakt,plopt,knoept'' bij het strekken en traplopen wat ook pijnlijk is, en hij is vaak erg warm, ook is die volgens mij moeder iets dikker(ik zie dat zelf niet) Ik heb het ook vaak gekoeld en paracetemol geslikt maar het helpt niet. Ik moet nog naar de dokter maar ,weet iemand misschien wat dit ongeveer kan zijn ?

    En sinds vorige week donderdag heb ik hele erge last van me rechterpols, vorige week vrijdag wou ik kleding uit me kast pakken het lukte niet eens ja met pijn en moeite en even doorbijten ja, toen lukte het.heb toen ook rustig aan gedaan op school, mog niet baten want heb nog heel de dag pijn gehad. Eigenlijk kan ik alles met de pols, maar met veel pijn, en ook deze knakt bij draaibeweging,ook dat is erg pijnlijk, ook merk ik als ik een paar dingen heb gedaan, bijvoorbeeld de hond opgetild ofzo, heb ik meteen een soort krampje erin, ook dat doet echt zeer. Ook zoals nu ik typ of muis met de laptop doet de pols zeer.. Ik weet echt niet wat dit kan zijn..
    Ook hier ben ik nog niet mee naar de huisarts geweest omdat ik dacht dat het vanzelf over zou gaan..

    Heeft dus iemand een idee waar deze klachten vandaan kunnen komen of wat het is ?

    Ik heb wel scoliose( ook weer niet zo erg dat mijn bekken scheef staan of ongelijke benen heb ofzo)
    Ik ben 15 jaar.

    Hoop dat jullie me kunnen helpen, anders wordt het toch een HA bezoekje..

    Liefs,,
    Ilona

    Reageer
    #2

    Herken je hier iets in? Dit zijn opvallende symptomen van het syndroom van Marfan: lange armen, lange en dunnen vingers, scoliose, platvoeten, hypermobiele gewrichten (o.a. duim), weinig lichaamsvet, brildragend.

    Lees deze informatie eens op wikipedia over syndroom van Marfan: http://nl.wikipedia.org/wiki/Marfansyndroom.

    Ik ben benieuwd!

    Reageer
    #3

    Hoi esther bedankt voor je reactie maar ik heb alleen hypermobiliteit scoliose en eeen heel klein beetje platvoeten maar ik vind zelf van niet en ik ben 1,75 heb wel lange vingers enzo maar dat zit in de familie verder heb ik geen symptomen daarvan dus ik denk niet dat ik het heb. Ik heb toenstraks een afspraak gemaakt voor maandag dus ik zie wel weer wat hij gaat zeggen ,ik ga proberen een verwijzing te vragen voor de orthopeed want weet 100% zeker dat het niet met fysio steunzooltjes pijnstillers spuiten ofzo overgaat. Maarja eerst maar ff agwachten
    groetjes.!

    Reageer
Reageer op: Pols en Knieklachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief