bottransplantatie bekken

  • #1

    Ik heb onlangs een operatie aan mijn bekken laten doorvoeren, er is bot uit mijn bekken gehaald voor ergens anders op te vullen. Maar het resultaat is nu dat mijn bekken compleet assymetrisch is. Groeit het bot nog bij of blijft het zo??

    Reageer
    #2

    Vreemde situatie. Lijkt me niet erg voor de hand liggend. Als er een instabiliteit volgt uit het wegnemen van bot, dan is dit niet juist uitgevoerd, en ik durf dit sterk te betwijfelen.

    Is er een andere mogelijke oorzaak van de assymetrie?

    Reageer
    #3

    het bot is dan ook niet helemaal weggenomen, maar ik vond wel dat er veel bot weg is voor wat er maar moet opgevuld worden, maar groeit het weggenomen bot terug?

    Reageer
    #4

    Ja

    Reageer
    #5

    Nou er wordt dus niet echt bot weggenomen maar beenmerg, dit valt te vergelijken met croutons. Dus je kunt niet merken dat er bot weg is en trouwens als het goed is halen ze het aan de achterzijde van de bekken weg.

    Reageer
Reageer op: bottransplantatie bekken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief