been cyste in het scheenbeen

  • #1

    Twee weken geleden heeft mijn dochter van 14 haar scheenbeen gebroken op 3 plaatsen. Een zogenoemde A-breuk toen kwamen ze er achter dat ze een cyste had in het scheenbeen (blaar ook wel genoemd). Nu zegt de chirurg dat dit niet de oorzaak is van de breuk. Ik ben er nog steeds niet helemaal gerust op komt dit weer goed of blijft het een zwakke plek in haar been????

    Reageer
    #2

    Als de chirurg de informatie gegeven heeft, vind ik dat juist een reden om hierop te vertrouwen.

    Bot heeft een groot herstellend vermogen. Vaak is een genezen fractuur sterker dan voor de fractuur.

    Het lijkt er dus op dat u gerust kunt zijn.

    Reageer
    #3

    Ik heb zelf een cyste in mijn scheenbeen gehad ik ben ook 14 de cyste heeft dit wel degelijk veroozaakt je draagt een cyste al vanaf je geboorte de wanden van het bot worden steeds minder sterk gemaakt door de cyste maar totdat het breek duurt erg lang. Een bot breekt NIET zomaar. En als uw dochter een cyste heeft is dit weldegelijk de oorzaak van de breuk want een cyste maakt het bot zacht. Als uw dochter geen brees krijgt zal ik naar een ander ziekenhuis gaan want het kan namelijk weer breken als het niet behandeld wordt.

    Reageer
Reageer op: been cyste in het scheenbeen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief