onrustige benen

  • #1

    Ik heb spastische diplegie waardoor ik moeilijk en dus ook minder veel loop. Sinds een half jaar loop ik stage daardoor ben ik een stuk meer gaan lopen, omdat ik er anders niet kon komen. Maar nu heb ik zeg sinds een paar maanden heel erg last van een onrustig gevoel in mijn onderbenen (met name in de ochtend). Manueel therapeut waar ik loop heeft mijn rug gekraakt hiervoor maar nu heb ik ook een onrustig gevoel in mijn bovenbenen, mijn armen en het is nu de hele dag door.Ik wordt er helemaal gek van en kan me niet concentreren op mijn stage.
    Wat kan ik het beste doen?

    Reageer
    #2

    Ja, dat is logisch. Dat hebben alle mensen als ze ineens en zonder training zichzelf overmatig belasten.

    Als je zo lang weinig hebt gelopen, dan zijn je beenspieren niet meer fit genoeg om ineens zulke lange dagen te maken.

    Je zult, misschien wel onder begeleiding van een sportarts of een fysiotherapeut, of misschien een fitnesstrainer, moeten gaan trainen om je conditie te verbeteren.

    Super dat je stage loopt, maar verwacht van jezelf geen wonderen, want je zult net als ieder ander moeten trainen om sterker te worden!

    Succes met je stage.

    Reageer
Reageer op: onrustige benen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief