pijn klachten geen afwijkende bloedwaarde

  • #1

    Ik ben een vrouw van bijna 27 en ik heb sinds een half jaar behoorlijke pijnklachten. Ik ben hiervoor in behandeling bij een internist maar hij is niet gespecialiseerd in reuma en de onderzoeken worden nu gestaakt. Tijdens onderzoeken ben ik daarom ook bij een reumatoloog doorverwezen geweest. Maar de reumatoloog heeft weinig onderzoeken verricht en voor mijn gevoel niet erg serieus gekeken.

    Wel is de diagnose van fenomeen van Raynaud gegeven.

    Dit zijn mijn klachten:

    Ik heb last pijn en stijfheid aan diverse gewrichten: knieën, vingers, borstkas (ademhalingsproblemen als gevolg van verstijving en een verminderde beweeglijkheid van de borstkas). rond de heupen, de bilstreek en laag in de rug is het heel stijf en niet erg flexibel na een aantal testen is dat gebleken. Eigenlijk wel constant lichte koorts.

    Bij veel rust merk ik dat alles stijf wordt en bij beweging wordt het soms beter. Vooral in de ochtend heb ik erg last van de stijfheid.

    De pijnklachten gaan samen met erge vermoeidheid af en toe houden de klachten me uit mijn slaap. Ik merk dagelijks de gebrek heb aan energie.

    Bij bloedonderzoeken was de ontstekingswaarde een aantal keer verhoogd maar sinds kort zeer minimaal. Voor de rest is er nog geen afwijkingen gezien. Ik weet ook niet zeer zeker of alles getest is.

    Ik ben aan het nadenken om een second opinion aan te vragen omdat ik de klachten nog steeds heb en nog geen diagnose en medicatie. Heeft iemand voor mij tips en advies hoe ik dit kan aanpakken?

    Alvast bedankt

     

    Reageer
    #2

    Vraag aan  de huisarts een verwijzing voor een second opinion en ga naar een andere reumatoloog in een ander ziekenhuis

    Reageer
Reageer op: pijn klachten geen afwijkende bloedwaarde


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief