Syfilis symptomen ?

  • #1

    Hallo, ik heb 2 weken ongeveer seks gehad met een vrouw, alles is wel veilig gebeurd met condoom, heb enekel na de daad het condoom afgedaan en daarna mij met diezekfde hand nog gemasturbeerd.

    Nu heb ik sinds enkele dagen een soort pijnloos zweertje lijkt het wel op mijn penis, het begon redelijk klein tot er een gele punt op kwam te staan, het is vrij klein en heb gisteren het kleine beetje pus verwijderd, maar het rode bultje is nog niet niet weg, en het voelt redelijk hard als ik er op druk, ik heb mij wel geschoren daar op die plaats ook een 2 tal weken geleden en had me daar een klein beetje geschaafd , is het ook mogelijk dat het een ontstoken haarzakje is ?

    Want nu heb ik gelezen dat je syfilis zelfs kunt krijgen bij veilige seks met condoom !

    Zie bijlage en graag wat advies hieromtrent en waneer kan ik mij laten testen met een betrouwbaar resultaat voor syfilis ?

    Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Zoals je het beschrijft en het er uitziet, lijkt het toch meer op een puistje door een ontstoken haarzakje/tlagkliertje dan op een zweer van syfilis.

    Testen kan vanaf 2 weken na het contact of eerder als er klachten/symptomen zijn. De test voor syfilis moet bij een negatief resultaat na 3 maanden nog een keer worden herhaald.

    Reageer
Reageer op: Syfilis symptomen ?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief