Opgezette, pijnlijke plek tussen anus en vagina.. Help!!

Online ZorgZus
  • #1

    Hi,

    Alvast mijn excuses voor dit onsmakelijke bericht maar ik ben echt ten einde raad op dit moment dus wilde graag kijken of iemand hier wat adviesen of tips voor mij heeft.

    Ik heb een aantal dagen geleden "in the heat of the moment" onveilige sex gehad en had hier al meteen geen goed gevoel over dus ben dan ook na een paar dagen meteen langs de huisarts gegaan om een SOA test te doen. Op de uitslag wacht ik nog maar mijn vagina ziet er verder normaal uit (geen opmerkelijke afscheiding of jeuk).

    Nu kreeg ik ook nog eens de dag na de onveilige sex een soort buikgriepje (vermoedelijk volgens de huisarts). Koude rillingen, hoofdpijn, buikkramp gepaard met hele erge last van diarree. Dit moest volgens haar vanzelf overgaan en ik heb dus geen medicijnen gekregen en zit nu al drie dagen lang aan de diarree (de hoofdpijn, buikkrampen etc. zijn al weggetrokken).

    Inplaats daarvan heb ik nu op het stukje tussen mijn vagina en mijn anus een soort (lijkt wel) ontstoken plekje wat ontzettend pijn doet. Het opgezette stuk trekt ook een klein beetje naar de anus toe en heeft 2 kleine scheurtjes.

    Ik heb al uierzalf geprobeerd en wat verkoelende zalf (die ik wel van de huisarts meekreeg). Ook spoel ik het regelmatig schoon met lauwkoud water en verschoon ik telkens mijn katoenen hipsters (die ik nu alleen kan dragen omdat strings pijn doen). En de diarree is er ook nog steeds alleen wat minder vaak op de dag.

    Mijn eigen huisarts is op vakantie en haar invaller weet het blijkbaar ook allemaal niet echt dus ik hoop dat een van u mij misschien een beetje kan helpen??? Misschien een verzachtend middeltje dat de pijn en zwelling verhelpt? of zou een antibiotica kuur misschien niet helpen? (die wilde de huisarts niet geven i.v.m. de buikgriep)

    Ik denk zelf dat door het vele afvegen en verschonen alles een beetje schraal is geworden en is gaan opzetten en doordat ik moeilijk de hele dag met mn benen wijd kan liggen (zodat het niet geknelt zit) een beetje is gaan broeden als t ware. Maar ik trek de pijn niet meer en het is ook nog is weekend dus als iemand wat weet zou ik echt enorm geholpen zijn (voor nu)

    Ik moet er ook wel bij vertellen, en hierna stop ik mijn lange verhaal, het stukje tussen mijn anus en vagina is altijd al heel gevoelig geweest, vaak scheurtjes na sex ookal doe ik nog zo voorzichtig. Alleen doordat ik altijd alles heel schoon hou en voorzichtig ben blijft het ook meestal alleen bij een scheurtje dat dan alweer gauw weg trekt en amper pijn doet. Nu is het echt helemaal dik en opgezet, een zalfje erop smeren of gaan zitten op de bank gaat echt met moeite zo pijnlijk is het.

    Alvast bedankt en alstublieft reageer als u ook maar enig idee heeft van wat ik zou kunnen doen nu of als u dit probleem herkent!

    Reageer
    #2

    De klachten aan je perineum (stukje tussen anus en vagina) komen wel vaker voor. Soms veroorzaakt door een schimmelinfectie en soms door een vorm van eczeem.
    Omdat je er vaker last van hebt, zou ik je adviseren om daarmee naar een dermatoloog te gaan. Je zou de huisarts om een cortison crème kunnen vragen.
    Nu op dit moment zou je eventueel een beetje zinkzalf kunnen gebruiken.
    Omdat je griepklachten de dag na de onveilige seks zijn begonnen is een buikgriep het meest voor de hand liggend. Een antibioticakuur is dan ook niet aan te raden. Je zult de buikgriep even moeten uitzieken en dan de uitslag van de test even moeten afwachten.

    Reageer
    #3

    Ik heb stekende drukkende pijn

    Vanaf mn anus tot vagina en onderbuik Hoe kan dat?

    Reageer
    #4

    Moeilijk kom daar zo zonder enig onderzoek iets over te zeggen.

    Heb je misschien last van obstipatie?

    Reageer
    #5

    Goede avond, ik heb sinds een paar dagen last van mijn perineum. Hij is helemaal opgezwollen en is pijnlijk.. Ik denk dat het misschien een ontstoken scheerplekje is. Maar wat moet ik nu doen?

    Mvg

    Reageer
    #6

    Naar de huisarts gaan en ernaar laten kijken

    Reageer
Reageer op: Opgezette, pijnlijke plek tussen anus en vagina.. Help!!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief