Risico pijpen zonder condoom

  • #1

    Hallo, ik heb een jongen gepijpt zonder condoom. Er is daarbij een beetje sperma in m'n mond gekomen maar dat heb ik onmiddellijk uitgespuwd. Ik heb geen wondjes in mijn mond maar heb al wel enkele weken last van slijmen in mijn keel, zonder andere klachten zoals keelpijn en hoest. Is er een kans dat ik hierdoor hiv heb opgelopen?

    Reageer
    #2

    Dat is zeer onwaarschijnlijk

    Reageer
    #3

    Beste Anoniem

    Zelf heb ik niet gepijpt, maar heeft en andere man mij gepijpt, alsook gerimt. Ik heb al geleerd uit de reacties van Tandor dat H.I.V. echt niet snel over te dragen is als we meestal denken. Zelf heb ik me op 2 januari laten testen, deze test was negatief, ondanks dat mijn laatste onveilig contact op 27 januari is wil ik me later deze/volgende week opnieuw laten testen. Gezien dit volgens Tandor opnieuw een negatief resultaat zal geven denk ik ook dat jij je geen zorgen moet maken. Sperma is niet doorgeslikt, en er was geen bloed. Anderzijds, stel nu dat er bloed in je mond was, kan het dan zijn Tandor dat van één of twee aften een overdracht gebeurd?

    Reageer
    #4

    Hoezo aften?

    @informant

    beter om je vragen in een topic te houden

    Reageer
Reageer op: Risico pijpen zonder condoom


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief