H.I.V. – Oralge Sex (Gepijpt/Gerimt)?

  • #1

    Beste

    Sinds een 2-tal weken begeef ik me in een enorme stress situatie. Hieronder wil ik even kort mijn verhaal delen, en zou ik beroep willen doen op jullie kennis.

    Ik ben een 28-jarige jongeman en heb sinds een 10-tal jaar een vaste relatie met mijn vriendin. Gezien het de laatste maanden niet meer optimaal loopt heb ik me het voorbije jaar enkele malen laten verleiden door enkele prostituees, dit steeds intiem met condoom. De orale seks was zowel met condoom, alsook zonder condoom.

    Laatst (midden november) heb ik me laten verleiden door een oudere man deze ik op internet heb leren kennen. Gezien onze fantasie in het dragen van vrouwenkledij hetzelfde was hebben we afgesproken. Ter plaatsen ben ik door deze man gepijpt, dit zonder condoom. Er is geen zaadlozing gebeurd, het pijpen op zich heeft misschien in totaal een 2-tal minuten geduurd. Verder is er niets gebeurd, en hebben we ieder onszelf afgetrokken.

    Wanneer ik een 2-tal dagen later onder de douche stond merkte ik een rode uitslag/bobbels op mijn penis, deze zijn vervolgens zonder enige vorm van behandeling enkele dagen later weer weg gegaan.

    Enkele weken later (lees: 27 december) heb ik opnieuw contact gehad met deze oudere man. Opnieuw ben ik ter plaatsen geweest, zelfde als de eerste x, ik ben er gepijpt, dit opnieuw zonder condoom. Verschil t.o.v. de eerste x is dat ik deze keer ook gerimt ben, dit misschien in totaal één minuut, en heeft hij mij wat gevingerd (2-tal minuten). Opnieuw hebben we daarna onszelf afgetrokken, en is er verder geen lichaamsvocht uitgewisseld.

    Opnieuw had ik een 2-tal dagen later uitslag op mijn penis, en deze keer ook jeuk aan mijn anus (dit ervaar ook vandaag de dag nog steeds), ik vermoed dat dit komt door het rimmen? Gezien de uitslag deze keer niet vanzelf weg ging begon ik me zorgen te maken, ik ben op 2 januari naar de huisarts geweest en heb daar laten bloed afnemen. De volgende dag belde de huisarts me op ... ik diende nog een urine staal (eerste straal) binnen te brengen gezien er Chlaymedia gevonden was in mijn bloed (dit kan natuurlijk ook door één van de prostituees zijn overgedragen). Na het binnenbrengen van het urinestaal is het mis gegaan ... ik voelde me koortsachtig (maar had geen koorts), warm gevoel, krop in de keel, bleek van de stress, kreeg geen hap eten meer binnen, stijf, en ben beginnen vermageren. Enkele dagen later, vrijdag 6 januari heb ik 's avonds laat het verlossende mailtje gekregen dat er geen Chlaymedia in mijn urine is terug gevonden, geen H.I.V, en ik vrij ben van SOA's. Oef ... wat een opluchting dacht ik, en ik voelde me meteen beter. 's avonds keerde dit zich echter opnieuw, de gedachten dat ik een H.I.V. infectie opgelopen zou hebben stak opnieuw de kop op, vol stress ben ik het weekend doorgekomen, en heb gisteren, maandag 9 januari opnieuw een bezoek gebracht aan de huisarts. Om me gerust te stellen heeft de huisarts Azithromycine 500mg voorgeschreven, 2 tabletten meteen voor het eten inslikken. Om me verder meer rust te geven heb ik Lysanxia voorgeschreven gekregen (3x 5 druppels per dag). Voor de uitslag op mijn eikel smeer ik trouwens al enkele dagen Daktacord.

    Doordat ik meer rust zou krijgen zouden de symptomen deze ik momenteel nog ervaar, zoals bv. diarree, onrustig, niet kunnen slapen, het idee overal jeuk te hebben en uitslag te zien, willen krabben en bang heb voor uitslag moeten verdwijnen.

    Ik vraag me echter wel af of mijn onrustigheid nodig is, heb ik inderdaad kans op H.I.V, wat is jullie ervaring? De test die ze gedaan hebben (zo staat op het uittreksel van het bloedonderzoek) is een AG/AS test, hierop had ik een score van 5, deze onder 9 moet zitten blijkbaar om negatief te zijn.

    Wat is jullie idee hierover, weten jullie raad?

    Graag jullie reactie, bedankt!

    Een onrustige man!

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je je wat HIV betreft toch echt onnodig zorgen aan het maken bent. En je vooral last hebt van stress klachten. Een infectie (schimmelinfectie) door de orale seks of het rimmen is wel mogelijk, maar dat is niet echt iets om bezorgd over te zijn. Dat is goed behandelbaar.

    Reageer
    #3

    Dag Tandor

    Bedankt voor je snelle reactie!
    Ik merk trouwens verder dat je enorm veel actief bent op dit forum, hoe kom je aan alle H.I.V. kennis, ben je arts?

    Hoe betrouwbaar is trouwens de test deze ik heb laten doen op 2 januari 2017? Zoals aangegeven hierboven was mijn laatste afspraak met de man in kwestie op 27 december 2016. Overige afspraken hebben in november plaatsgevonden ...

    Kan het dat zijn Tandor dat ik door het idee H.I.V. te hebben al deze symptomen vertoon?
    Ik dank dan bv. aan koortsachtig gevoel (nu beter), het idee opgezwollen klieren te hebben in beide oksels, stijve nek, jeuk (maar tot op heden nog geen uitslag), ...

    Ik merk wel dat zodra ik de Lysanxia heb genomen er vele van deze symptomen verdwijnen, of afnemen.

    Hoe is het trouwens algemeen gezien, welk risico is er bij orale sex?
    Vanwaar de uitslag op mijn eikel, jeukende anus, en voordien pijn in de liesstreek?

    Bedankt!

    Reageer
    #4

    Een HIV test is eigenlijk pas betrouwbaar, 4-6 weken na het contact. Maar het risico op HIV als "gevende" partij ( degene die gepijpt wordt) is in dit geval zo klein, dat de GGD waarschijnlijk niet eens een HIV test zou afnemen. Als je ontvangende partij zou zijn geweest en sperma geslikt zou hebben, is het risico wel groter. Het speeksel in de mond vormt een goede barrière voor het HIV virus.

    Het risico op HIV, bij orale seks, is sowieso erg klein. Tenzij er sprake zou zijn van sperma slikken, deep throat pijpen, of bloedende wonden in de mond. Het risico op andere soa's is wel groter. Ik moet er wel bij zeggen,dat de testen voor wat betreft de seks van 27 december iets te vroeg waren. Testen kan i.v.m. de incubatietijd eigenlijk pas 2 weken na de seks.

    De klachten die je hebt kunnen best wel door angst en spanningen veroorzaakt worden. Je zou voor je eigen geruststelling over 2 weken een controletest kunnen laten doen.  Maar echt nodig acht ik het niet.

    Ik ben overigens geen arts. Maar wel medisch geschoold en opgeleid.

    Reageer
    #5

    Dus concreet, door mezelf te laten pijpen/rimmen is er geen risico op H.I.V.?
    Wat met anaal vingeren?

    In bovenstaand geval wil dit zeggen dat ik me geen zorgen hoe te maken over een eventuele H.I.V. besmetting? Anderzijds klopt het ook dat met de test die ik heb laten doen alles van voor vrijdag 16 december 2016 zichtbaar moet zijn (rekening houden met die 2 weken, en ik heb laten testen op 02-01-2017)? Dan is er enkel nog het risico van 27 december, maar dit is vandaag de dag ook 2 weken, niet?

    Wat zou jij in dit geval doen Tandor, probleem is dat elk symptoom dat ik heb me meteen doet denken aan een eventuele besmetting. Kan het er ook mee te maken hebben gezien mijn vitamine D waarden zo laag zijn ik ook last heb van 'kwaaltjes'? Gezien de bloedtest moeten de waarden tussen de 30 en de 100 zitten, ik scoorde hier 11 en moet nu extra vitaminen innemen.

    Bedankt!

    Reageer
    #6

    van anaal vingeren krijg je sowieso geen HIV... Het risico met orale seks is zoals ik al schreef uiterst laag. Zo laag dat de GGD in dit geval waarschijnlijk niet eens test zou doen.

    Je vitamine D is wel erg laag. Dat kan wel wat klachten veroorzaken, maar ik denk dat je klachten toch vooral veroorzaakt worden door de angst.

    Doe eens de testen op:

    http://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

    http://www.dokter.nl/zelftesten/angststroonistest/

    Niet dat je nou meteen een angststoornis zou hebben, maar ze kunnen  wel een indicatie geven over het ontstaan van je diverse klachten

    Reageer
    #7

    Zonet beide testen gedaan, hierbij deel ik mijn resultaten:

    Uitslag hyperventilaitetest: 59

    Uitslag angststoornistest: 55

    Zoals je al aangaf, inderdaad beide aan de hoge kant!

    Betreft de vitamine D, inderdaad, moet er nu medicatie voor nemen gezien deze zo laag is.
    Ik mag aannemen dat mijn laag vitamine D gehalte ook invloed heeft op de vermoeidheid en eventuele spierpijnen en hierdoor lymefeklieren in de oksels kunnen opzwellen?

    Blij te horen dat je van anaal vingeren geen H.I.V. kan krijgen, dan is er enkel nog het pijpen waar ik rekening mee dien te houden. Gezien ik niet in meneer zijn mond ben klaargekomen lijkt me het risico ook hier verwaarloosbaar?

    Dat verklaard natuurlijk nog niet waarom de uitslag op mijn penis nog steeds niet weg is, en ik bv. de voorbije dagen enorm veel pijn in de balzak had, ongeacht er geen Chlaymedia in mijn urine is gevonden, in het bloed daar in tegen wel, heb vervolgens ook de medicatie gekregen.

    Reageer
    #8

    De uitslagen verklaren in ieder geval je klachten. Dat scheelt dan weer een slok op een borrel. Het zijn vervelende klachten, maar er ligt geen aandoening/ziekte aan ten grondslag.

    Als het met de orale seks andersom zou zijn geweest, jij dus de ontvangende partij en sperma geslikt zou hebben, was het een andere zaak, maar dat is niet aan de orde. Over HIV zou ik me in ieder geval geen zorgen maken.

    De uitslag op je penis is een verhaal apart. Als het een schimmelinfectie is, dan gaat het met de kuur zeker niet weg. Sterker nog: je zou er een schimmelinfectie van kunnen krijgen.

    Ik zou je aanraden om voor de uitslag eens Canesten of Daktarin te gaan gebruiken en geen Daktacord. Daarnaast 2 weken na de kuur een controletest op chlamydia te laten doen omdat de test twijfelachtig was.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Wat is precies het grote verschil tussen Canesten/Daktarin  en  Daktacord?
    De arts heeft me momenteel Daktacord voorgeschreven.

    Reageer
    #10

    Daktacort bevat naast miconazol, hydrocortison. Dat kan irritaties geven omdat de huid van de eikel ook dunner maakt.

    Reageer
    #11

    Dag Tandor

    Ik zal op u aanraden één van bovenstaande producten gaan halen, bedankt!

    Anderzijds, de test die ik heb laten doen, vanaf/tot welke datum kan ik me hierop baseren? Door het kalmeermiddel dat ik heb gebreken ben ik nu wel wat rustiger. Echter blijf ik wat jeuk ervaren, droge mond, en krob ib de keel, pijn in balzak doet zich ook voor. Maar dit is geen symptoom can H.I.V. dacht ik?

    Reageer
    #12

    Dat zijn zeker geen HIV klachten..

    Een HIV test is in principe betrouwbaar 6 weken na het contact. Als je nou uitgaat van het eerste contact, was dat ruim 6 weken voor de test.

    Reageer
    #13

    Jezus, ik heb het blijkbaar echt niet getroffen ... neus zit dicht, licht in het hoofd en geraak voor geen meter vooruit, pppfff ... alles wijst in de richting van, alsnog kan ik het niet geloven. Nu als we uitgaan van het eerste contact zit ik inderdaad goed, het 2de contact zou volgens mij toch nooit op zo'n korte termijn symptomen kunnen geven? Daarstraks voelde ik me weer even beter en dan merk je meteen dat de symptomen minder zijn, gezien het via orale sex onmogelijk is een overdracht te doen probeer ik mezelf gerust te stellen met het idee dat het niet kan zijn.

    Misschien zit de enorme druk/stress van het werk ook voor iets tussen?

     

    Reageer
    #14

    Dat klinkt toch meer als  een ordinaire verkoudheid. En ja stress en angst kunnen nogal wat klachten veroorzaken

    Reageer
    #15

    Kunnen je klieren ook opzwellen door angst? Geeuwen hoort er waarschijnlijk ook bij?

    Reageer
Reageer op: H.I.V. – Oralge Sex (Gepijpt/Gerimt)?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief