Hiv

  • #1

    Hoi Tandor,
    Ik heb met iemand waterpijp gedeeld, aan de persoon zag ik niks geks aan zn mond of zo. Maar nu vraag ik me af, stel dat deze persoon een wondje of bloed in zn mond had wat ik niet heb gezien. En het bloed terecht was gekomen op de mondstuk van het waterpijp welke ik in Mn mond heb gehad. Heb ik risico op hiv gelopen?
    Ik lees op internet bloed in de mond krijgen is gevaarlijk, maar om hoeveel bloed gaat het?
    Nogmaals ik heb geen bloed gezien.

    Groetjes,

    Ano

    Reageer
    #2

    Ook zo krijg je geen HIV.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je snelle reactie.

    Dus als er een spoortje bloed op zat wat ik niet heb gezien is niet gevaarlijk of wel?

    Reageer
    #4

    Dat is beslist geen probleem. Dat zou pas een probleem kunnen worden als er sprake zou zijn van veel bloed en jij een bloedende wond in jouw mond zou hebben.
    Geen spoken zien waar er geen zijn.....

    Reageer
    #5

    Maar hoe zit het met bloed contact met slijmvliezen in de mond. De ene keer lees ik op internet bloed in contact met beschadigde slijmvliezen en de andere keer staat bloed in contact met slijmvliezen van de mond.

    alvast bedankt.

    Reageer
    #6

    Ook die kans is erg klein. Dan moet er toch echt sprake zijn van een bloedende wond en beschadigde slijmvliezen. Dat krijg je niet zomaar in je mond. Ik neem aan dat je niet aan zo'n pijp gaat zitten lurken als die onder het bloed zit. Bovendien vormt het speeksel in je mond voor een goede barrière.

    Reageer
    #7

    Nee inderdaad, zichtbare bloed heb ik niet gezien. Omdat het in een wat donkere omgeving plaats heeft gevonden dacht ik, stel dat er een veegje of drupje bloed erop zat en ik heb dat niet gezien. Dus vandaar mijn bezorgdheid.

    Reageer
    #8

    Geen zorgen over maken. De kans dat je zo HIV oploopt is eigenlijk nihil.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Nog een vraag Tandor.
    Heeft antibiotica invloed op de werking van speeksel. Bijv. Als je antibiotica slikt dat speeksel minder werkt tegen hiv.
    Alvast bedankt

    Reageer
    #10

    nee, dat heeft daar geen invloed op

    Reageer
    #11

    Hoi Tandor,

    Ik heb 5 jaar geleden me laten testen op hiv. Ik slik Omeprazol, dit is een maagbeschermend middel. Weet jij of dit invloed heeft op hiv testen, zoals antibiotica.

    Bedankt.

     

    Reageer
    #12

    Nee hoor. Dat heeft geen invloed op soa of HIV testen

    Reageer
    #13

    Hoi Tandor,

    Is het tandvlees nog intact om hiv tegen te houden 2 uur na het tandpoetsen indien tandvlees ging bloeden tijdens het tandpoetsen (geen tandvleesontsteking).

    Reageer
    #14

    Maak je nou zelf eens niet zo gek....

    Als dat al een probleem zou zijn, was er niks leuks meer aan seks

    Reageer
    #15

    Ik weet dat ik af en toe mezelf gek maak.
    Dat heeft ook een beetje te maken met wat er allemaal op internet staat. Soms wordt afgeraden om vlak voor sex (orale sex) allebei voor mij niet van toepassing je tanden niet te poetsen in verband met bloeding/beschadiging van tandvlees.

    Reageer
Reageer op: Hiv


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief