Het leven is oneerlijk..

  • #1

    Dag allemaal,

     

    Sinds 3 dagen weet ik dat ik herpes genitalis (type 2) heb.. Het begon allemaal 7 dagen geleden, ik had een branderig gevoel bij het plassen. Ik dacht dat het een blaasontsteking was dus heb wat urine ingeleverd bij de huisarts en de volgende dag kreeg ik te horen dat het een blaasontsteking was. Kreeg gelijk een kuur en dacht mooi dat ik binnen een paar dagen over.

    Helaas.. ik kreeg koorts, nog meer pijn, 3 kilo afgevallen.. ontzettend moe.. en ineens wat blaasjes op mijn schaamlippen..

    Ik dacht dit is helemaal fout, ik de volgende dag naar de huisarts. De huisarts vroeg '' Wat denk je zelf dat het is?'' Eigenlijk had ik niet zoveel op internet gekeken en ik verwachten eigenlijk een schimmelinfectie. Dus de huisarts heeft van onderen gekeken en zei eigenlijk meteen dat dit herpes was.

    Maar waar komt die herpes dan vandaan? Ik vrij altijd veilig .. nu kan je herpes ook krijgen als je niet veilig vrijt maar toch. Mijn vriendje had een wondje op zijn lip.. en niet zomaar een wondje hij heeft dat wel is vaker.. een koortslip zei hij. Nu viel het kwartje dat ik dus door een stomme koortslip mijn hele leven dat stomme herpes heb.

    De eerste 3 dagen heb ik veel gehuild, ik voel me vies.. misvormt.. Ben je heel je leven nog zo voorzichtig met veilig vrijen, altijd een condoom.. Krijg je door orale seks herpes, hoe oneerlijk is dat. En dan kunnen sommige wel zeggen dat je er niet dood aan gaat en dat je het misschien op een hoop van zegen 2x per jaar hebt.. Maar ik vind het allemaal erg zat. Gewoon het feit dat je een SOA hebt die niet weg gaat.. waar je bij elke relatie weer aan terug denkt en moet vertellen dat je misvormt bent.. Verschrikkelijk.

    Ik heb nu gelukkig een hele lieve vriend. Maar stel dat het uit gaat en ik krijg ooit een nieuwe relatie hoe ga ik dan vertellen dat ik een besmettelijk virus heb. Ik zou hard wegrennen als een jongen naar mij kwam en vertelde dat hij herpes heeft...

    Ik heb op internet veel gelezen over die uitbraken en wat je er allemaal aan kan doen.. Ik zit nu nog in mijn 1e keer en het is nu al een traumatische ervaring. Ik denk dat ik onderhand PTSS heb ontwikkeld van alle pijn die ik heb ervaren en wat nog steeds niet weg is. Ik ben nu al zo bang voor de volgende uitbraak en dat ik dan weer zo veel pijn moet gaan hebben, bij het idee alleen al begin ik weer te janken..

    Ik heb het gister aan mijn moeder verteld, die was zo nuchter. ''Herpes dat heeft iedereen wel is dat gaat wel weer over''.. Mijn moeder wist er dus niet alles over, maar dat wist ik ook niet voordat ik er achter kwam dat ik het had. Gelukkig is ze super lief en kijkt ze me niet vies aan.

    Ik ga op het beste hopen, gezond leven, misschien die l-lysine proberen en dan zien we het wel weer.
    Houdoe!

    Reageer
    #2

    Hallo Vergeetmeniet,

    Vervelend om te lezen dat je behoorlijk in de knoop zit. Ikzelf krijg aankomende woensdag een uitslag en loop en nu al 6 dagen mee. Vreet mezelf ongelofelijk op en kan nergens meer aan denken omdat ik alleen maar denk dat het voor altijd is!

    Ik heb gisteren iemand in vertrouwen genomen waar ik mee kan praten en ik zou dat ook doen als ik jou was! HG is niet om alleen om te lossen.

    Snap dat je niet veel aan me tekst heb maar ik leef met je mee! Sterkte!

    Reageer
    #3
    Lees dit goed want zo slaagde ik erin GEEN AANVALLEN MEER te krijgen van herpes genitales !
    Op een dag kreeg ik in de schaamstreek een ganse reeks rode bobbels die snel dikker werden en open gingen. Bij toiletbezoek huilde ik van de pijn ; gewoon plassen was een marteling ! Het verdict ; herpes genitalis.
    Bijna twee jaar lang kreeg ik met de regelmaat van aanvallen van herpes genitalis ; 11 aanvallen ! Ze waren minder erg waren dan de allereerste aanval, maar toch duurde het telkens al snel 3 weken vooraleer het zaakje weer toonbaar werd. Dus tel maar uit ; bijna de helft van de tijd was ons sexleven om zeep.
    Koortsachtig speurden we internet af naar middeltjes. We probeerden van alles maar na de ene aanval volgde een paar weken later alweer de volgende aanval, een echte nachtmerrie.
    Toen kwamen we via via bij een dokter terecht die onze redding werd. Na het toepassen van zijn methode VERDWENEN de aanvallen !
    Sedertdien heb ik 3 jaar lang slechts 2 MINIEME opstootjes gehad ; de ene keer 2 flinke bobbels die echter niet open gingen en weg ebden in minder dan een week, de andere keer een ganse serie minieme uitslag die 4 dagen later niet meer te zien waren. 3 jaar lang hielden we hout vast en durfden het nog niet uitspreken maar nu weten we zeker ; het werkt, het is gelukt om de vreselijke aanvallen van herpes genitalis te voorkomen.
    PUNT 1 ; de beide aanvallen die ik kreeg in de 2 jaar sedert het toepassen van de methode waren beide op momenten van emotionele stress, de ene keer tijdens de plotse familiecrisis bij mijn zus en de andere keer toen ik tijdens onze reis te horen kreeg dat mijn vader allicht kanker had.
    Dus bovenop de methode moet stress vermeden en beheerst worden wil je herpes onder controle houden !
    Ademhalingsoefeningen bij stressaanvallen, de wijsheid het verschil te weten tussen wat je wél en niét kan veranderen, en aanvaarden wat je niet kan veranderen ; er het beste van maken zoals het is, plus het besef dat je de ander niet helpt door jezelf ziek te maken. Oftewel ; pragmatisch omgaan met ongewenste situaties.
    PUNT 2 ; geraffineerde suiker moet absoluut vermeden worden ; dus frisdrank met suiker, koekjes, snoep enz zijn heel slecht, suker triggert herpes.
    PUNT 3 ; in voeding zitten de twee stoffen arginine en lysine. Ivm herpes moet uw voeding méér lysine dan arginine bevatten. Je kan tabellen opzoeken met hoeveel van elk voedingsmiddelen bevatten en sommige dingen vermijden (oa geen noten en chocolade eten ! ).  Als eerste remedie tegen herpes moet je extra lysine slikken om de verhouding tussen arginine en lysine goed te krijgen. Lysine kan je in reformwinkels vinden, er zijn meerdere merken die lysine in capsulevorm verkopen. Van lysine moet je 1000 mg per dag slikken en bij vermoeden van opstoot verdriedubbel je de lysine tot 3000 mg per dag.
    PUNT 4 ; 1 X 's ochtends plus 1 X 's avonds Olijfblad extract 1000 mg, gestandardiseerd op 20 % oleuropeîne, tevens te verkrijgen in reformwinkels. Bij vermoeden van opstoot de dosis verdriedubbelen.
    PUNT 5 ; vitamine C is heel belangrijk ; overdag eet u eerst een vrucht die veel viamine C bevat zoals een kiwi of sinas. 'S avonds neemt u 1 tablet van 1000 mg vitamine C maar opgelet ; dit moet vitamine C van natuurlijke oorsprong zijn, vb op basis van Acerola. Ook dit vind u in reformwinkels, allicht ook in de apotheek. Het is belangrijk eerst het fruit te eten en later op de dag de tablet te nemen ; niet omgekeerd ! De dosis van vitamine C niet verhogen !
    PUNT 6 ; 's avonds voor het slapen smeer ik de ganse zone van de schaamstreek, vanaf bovenaan op de venusheuvel en dan langs opzij langs beide kanten van de vagina tot helemaal onderaan tot aan mijn staartbeen in met een speciale zalf. Dit doe ik op bed na het laatste toiletbezoek als ik daarna niet meer moet rondlopen zodat de zalf kan intrekken. Slapen zonder slipje ! Deze zalf is heel belangrijk, zoniet het belangrijkste. Eens je besmet bent, blijft het herpes virus voor de rest van je leven sluimeren onderaan de ruggegraat en volgt het virus bij een aanval telkens weer hetzelfde pad dat leidt naar de plaats waar je de herpes blazen krijgt.
    Het herpes virus heeft een buitenwand, en de zalf zorgt ervoor dat de buitenwand van het virus kapot gaat waardoor het virus er niet in slaagt een aanval met blazen te veroorzaken.
    Enkel bij acute stress ( waardoor uw weerstand keldert ) zal het virus er nog in slagen een begin van aanval te veroorzaken. Maar door de zalf zal u ten eerste slechts nog een paar aanvallen krijgen die ook nog milder zullen zijn en na deze paar mildere aanvallen zal je uiteindelijk vrij worden van herpes aanvallen. Enkel bij acute emotionele stress die u niet snel door ademhalingsoefeningen tot een halt roept zal u nog een beperkt begin van herpes krijgen die na een paar dagen reeds verdwenen zal zijn, doordatu geen open zweren meer zal krijgen ( tenzij door schuren door uw broek ) doordat de zalf de buitenwand van het herpes virus afbreekt. Het onderliggend mechanisme is dus vooral dat de buitenwant van het herpes virus door de zalf aangetast wordt, dus het zal u wel duidelijk zijn dat deze zalf van cruciaal belang is. Misschien is alleen de zalf al voldoende, maar dit durf ik me niet te riskeren, ik ben er als de dood voor dat deze nachtmerrie herbegint.
    Het is zeker ook belangrijk de bovengenoemde voedingsaspecten in acht te nemen en de combinatie van Lysine + Olijfblad + Acerola vitamine C te nemen en emotionele stress te beheersen.
    U kan dus in de reformwinkel of via internet al het nodige zelf terugvinden. Wil je weten welke producten ik gebruik dan mag u mij contacteren  dan geef ik ook aan hoe u aan de zalf kan komen.
    Alle nodige producten zijn volledig natuurlijk, en daar wringt het schoentje ; op natuurlijke producten kan men geen patent nemen, u zal wel begrijpen wat ik bedoel. Maar u kan dus wel degelijk verlost worden van deze nare herpes aanvallen.
    Reageer
    #4

    Waarom niet gelijk in het berichtje opnemen hoe men aan de zalf kan komen?

    Reageer
    #5

    beste vergeetmijniet,

    ik heb jouw verhaal gelezen.

    Ik heb hetzelfde meegemaakt. Ook door een koortslip besmet en altyd veilig gevreen het voelde oneerlijk en ik ben er overspannen van geweest. Een jaar geen gemeenschap gehad. Ik voelde me vies en dacht dat ik nooit meer sex kon hebben. Dit was het dan. Ik was de eerste keer zo erg ziek koorts pijn uitvalverschijnselen en jeuk. Ik dacht dat ik dood ging. Viel flauw en trilde helemaal. Daarna heb ik nog een paar aanvallen gehad. Een paar per jaar. MAAR die waren te verwaarlozen ik voelde geen pijn haast geen jeuk en geen koorts of andere. VErschijnselen meer. Ik heb het mijn vriend verteld ik heb bijna 3 jaar een relatie en we doen het altyd"onveilig" en er is niets aan de hand ik heb nooit een uitbraak meer gehad. Dacht er nooit meer aan. Tot van de week had ik ineens een uitbraak voir de eerste keer in onze relatie en sinds 3 jaar. Nu moest ik het weer vertellen we kunnen geen sex hebben totdat het weer voorbij is.

    gelukkig heeft mijn vriend alle begrip en isniet vies van mij.

    Kortom. Je bent niet alleen in dit. De aanvallen gaan voorbij en worden minder in aantal maar ook in verschijnselen  en je leert er echt mee te leven. Probeer wel zo gezond mogelijk te leven vitamines slikken elke dag niet roken. En drinken tja dat doe ik ook nog wel.

    Ik hoop dat mijn verhaal je wat opbeurt

    liefs terra

    Reageer
    #6

    Hallo allemaal,

    ik ben bang dat ik genitale herpes heb opgelopen door het zoenen met een dame. De symptonen die ik heb zijn rode vlekken op mijn lies. De vlekken doen geen pijn en jeuken niet. Had daarnaast in het begin keelpijn. Had het ziekenhuis gebeld en zei zeiden dat het geen herpes kan zijn. Ze zeiden als je donderdag nog vlekken op je lies hebt moet je een afspraak maken. Ik kwam net terug van vakantie en ze zij dat het misschien door het klimaat komt en de strakke kleding die ik droeg. Als iemand hier meer over weet totdat ik een afspraak ga maken zou het fijn zijn.

     

    mvg,

    Reageer
    #7

    Door met een dame te zoenen kun je wel een koortslip krijgen maar geen herpes genitalis. Of ze moet nog iets anders hebben gedaan dan gezoend

    Reageer
    #8

    Ik had daarnaast haar vagina aangeraakt voor waarschijnlijk 2-3 seconden en paar uur later heb ik mijn kruis aangeraakt tijdens het douchen. Kan ik daardoor genitale herpes krijgen? Ik lees overal dat mensen veel klachten hebben zoals jeuk en pijn, ik heb helemaal geen pijn en helemaal geen last van jeuk.

    Mvg,

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Zo krijg je geen herpes genitalis

    Reageer
    #10

    bedankt voor uw hulp.

    Reageer
    #11

    hallo allemaal,

    Vorige week werd ik echt helemaal gek. Ik had mezelf 2 weken geleden geschoren en ik had mezelf gesneden. Een week erna had ik mezelf weet geschoren maar ik merkte dat mijn lymfklier erg gevoelig was (in mijn lies). Mijn vagina wilde ik superglad maken etc. Ik was dus naar mijn stage gegaan en toen ik in de avond terug kwam toen merkte ik dat dat zelfde plekje helemaal dik was (grote schaamlip linkerkant) ik dacht dat er misschien pus in zat maar er kwam niks uit. Ik ondekte open plekjes en dat deed pijn. Ik was naar de huisarts gegaan en die zei dat het waarschijnlijk gewoon ontstoken is. In het weekend voelde alles niet zo fijn aan, dus ben ik maar naar de huisartenpost gegaan en die dokter zei meteen JA DIT IS HERPES. Ik kreeg er tabletten voor en sindsdien voel ik me zo raar en niet op me gemak. Me vriend steunt me heel erg. Dinsdag ben ik weer naar mijn huisarts geweest (ik kreeg toen een andere arts) omdat ik graag een test wilde laten doen. Ook deze arts keek naar mijn wondjes en het eerste wat ze zei was; DIT LIJKT NIET OP HERPES. Ik weet het nu allemaal niet meer. Ik hoor vrijdag of maandag de uitslag te krijgen en ik ga dood van binnen. Ik heb trouwens ook een paar wondjes in me anus maar de wondjes drogen nu al. Ik heb ook helemaal geen koorts, ben ook niet ziek geweest. Alleen maar pijn en spierpijn gehad

    Reageer
    #12

    Moeilijk om daar zo ongezien iets over te zeggen...Zoals je het beschrijft, ook met de wondjes aan de anus, Zou het herpes kunnen zijn. Maar dat krijg je natuurlijk niet van scheren...

    Hoe is de test gedaan?

    Reageer
    #13

    Met een wattenstaafje zijn ze langs de wondjes gegaan.

    Reageer
    #14

    Dan zul helaas nog even geduld moeten hebben...

    Reageer
    #15

    Ik heb een vraagje: als je herpes hebt, krijg je dan gele korstjes?

    Reageer
Reageer op: Het leven is oneerlijk..


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief