Herpes genitalis en sexleven

  • #1

    Hallo,

    Sinds kort heb ik herpes genitalis opgelopen van een jongen waarmee ik onveilige sex had. Sinds dat ik het heb ben ik mijzelf niet meer. Ik schaam mij enorm en mijn sexleven zal nooit meer hetzelfde zijn en hier moet ik mee leven. Waar ik dagelijks over denk en mijn vraag dan ook is: de blaasjes die ik heb gehad waren niet rond mijn vagina maar meer rond mijn anus en als ik nog eens sex ga hebben met condoom kan diegene als ik GEEN last heb van blaasjes toch nog besmet worden omdat zijn ballen tegen het "onbeschermde stuk" aanstoten??
    Alvast bedankt voor jullie reacties..

    Reageer
    #2

    Theoretisch is dat mogelijk. Maar die kans is wel heel erg klein

    Reageer
    #3

    Hallo Tandor,

    Ik ben zelf geen expert, maar wel een mede lotgenoot. Ik heb nu sinds een klein jaar herpes, en zit nu met mijn tweede aanval. De eerste aanval was overal rondom mijn geslachtsdeel, deze die ik nu heb alleen bij mijn anus in de buurt.
    Je seksuele partner is nooit 100% beschermt tegen herpes, ookal heb je geen uitbraak en doen jullie het met condoom. Praat gewoon goed met je (toekomstige) partner over dat je het hebt. Ik denk dat er meer dan genoeg mensen begrip voor zullen hebben. En natuurlijk, heb nooit seks op het moment dat je last heb van de blaartjes.

    Reageer
    #4

    Ik wil graag mijn verhaal kwijt hier en ben op zoek naar iemand om mee te praten over HG, email, vriendschap of iets dergelijks. Het voelt erg alleen omdat je dit niet met zomaar iemand wil bespreken.

    Afgelopen weekend kwam ik er dus achter dat ik een aantal blaasjes had naast de ingang van mijn vagina.. in eerste instantie dacht ik dat ik een candida infectie had maar het deed zo veel pijn dat ik met een spiegeltje keek en schrok me rot..

    Wat me erg dwars zit is dat ik afgelopen maand zelf geen gemeenschap heb gehad of zelf een koortslip had waarmee ik mezelf heb kunnen besmetten. Dus ik pieker me in het rond waar dit vandaan komt...ik ben wel een nacht in het ziekenhuis geweest en daar de toilet bezocht... zou ik het misschien dan al langer bij me hebben gehad? Ik heb 3 jaar een vaste relatie gehad en daarvoor nog nooit last gehad hiervan..

    Goed, nu dus een hoop gemixte gevoelens, ene kant is het niet het einde en dan ineens weer het besef dat het altijd weer terug zou kunnen komen.  Ik vind het moeilijk, voel me alsof ik altijd een streepje achter zal hebben op andere meiden. Bang voor de toekomst en dat werkt verlammend

     

    Reageer
    #5

    Hallo,

    ik heb sinds kort ook herpes genitalis opgelopen. Het rare is dat ik wel veilige sex heb gehad en die persoon wel soms last heeft van koortsblazen maar niet op dat moment. Ik voel me nu zo slecht en het voelt allemaal zo oneerlijk. Ik zie de toekomst heel somber en eenzaam in. Is er hier nog iemand die zijn ervaringen kan delen hoe ermee om te gaan, want ik schaam me zo en wil het aan niet te veel mensen vertellen.

    Reageer
Reageer op: Herpes genitalis en sexleven


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief