Recidive herpes, hoe lang heb jij een prefentieve onderhoudskuur?

  • #1

    Hallo,  Ik heb herpes hsv1 en last van frequente uitbraken. Nu heb ik een kuur voor een jaar gekregen, valaciclovir 500 mg. Hier ben ik super blij mee aangezien ik nu geen uitbraken meer heb!

    In het ziekenhuis was er eerst twijfel over hoe lang ik mocht slikken. Het is dus een jaar geworden. Daarna moet ik stoppen om te kijken hoe het dan gaat. Hoe lang is jullie kuur? En wat was de ervaring na het stoppen? (Ik wil de pillen altijd wel blijven slikken!)

    Reageer
    #2

    Bij herpes in het algemeen is het goed om te zorgen voor een goede weerstand. Dus stress kwijt zien te raken, verstandig eten en de juiste voedingsstoffen binnen zien te krijgen. Argininerijke voeding, zoals chocolade en noten, kun je het beste vermijden. Wel juist lysinerijke voeding eten, zoals gierst, zuivel, avocado. Alcohol werkt ongunstig bij herpes.Je zou er nog extra lysine bij kunnen slikken, eventueel met Cats Claw. Ook stoffen als vitamine C en zink zijn belangrijk.

    Als je goed voor jezelf zorgt heb je minder snel uitbraken, ben je minder afhankelijk van medicatie en je hele gezondheid vaart er wel bij. Lysine is bijvoorbeeld ook belangrijk voor de hormonen.

    Reageer
Reageer op: Recidive herpes, hoe lang heb jij een prefentieve onderhoudskuur?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief