Herpes sneetjes

  • #1

    Hallo iedereen,

    Enkele maanden geleden kreeg ik te horen dat ik herpes genitalis heb. Dit heb ik opgelopen van mijn vriend (op dat moment 10 maanden samen) die zelf geen symptomen heeft, en dus van niets wist.

    Mijn eerste aanval was 'normaal', blaasjes, branderig gevoel, etc.
    Niet zo lang daarna kreeg ik een sneetje onderaan aan mijn vagina. Ik dacht dit zal wel weggaan.. Maar ik kreeg nadien ook sneetjes tussen mijn bullen, rondom mijn anus... ook ben ik naar de huisdokter geweest en ze zegt dat dit een gewoon sneetje is en dus heeft ze me een zalf voorgeschreven... Dit helpt wel, maar de sneetjes komen telkens terug (en volgens mij telkens nadat ik slecht slaap..)

    Nu mijn huisdokter zegt dus dat dit niets te maken heeft met de herpes, maar hiervoor heb ik dat nog nooit gehad? ook telkens als ik periodes heb dat ik vermoeid ben, merk ik dat ze sneller terug komen..

    Iemand een idee en hoe ik dit moet behandelen? ik ben een beetje radeloos..

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je er goed aan doet, al je bij de huisarts een verwijzing vraagt voor de dermatoloog. Het kan ook een huidaandoening zijn.

    Reageer
    #3

    Ik ervaar precies hetzelfde. Ook bij verminderde slaap of weerstand. Mijn huisarts geeft aan dat het geen herpes genitalis is omdat er geen sprake is van blaasjes. Echter komt dit bij mij voor in samenkomst met andere herpes verschijnselen (veranderende afscheiding en prikkende lip bij de mond) waardoor ik verwacht dat het wel gerelateerd is...
    Hopelijk heeft iemand antwoord.

    Reageer
    #4

    Ik herken dit. bij mij herpes vastgesteld en nooit last gehad van blaasjes, maar nu wel 2 keer een soort sneetje/wondje

    Reageer
    #5

    Ik heb hetzelfde probleem, tijdens mijn ongesteldheid krijg ik last van sneetjes rond mijn vagina (lage weestand dus ook) maar ik heb geen blaasjes… zouden de sneetjes ook besmettelijk zijn?

    Reageer
Reageer op: Herpes sneetjes


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief