Tandor?

Online ZorgZus
  • #1

    Beste Tandor,

    In 2013 waren er genitale wratten bij mij ontdekt. Kleine wratjes nooit zo groot, geen bloemkool achtig of wat dan ook. De afgelopen 7 maanden heb ik niks gehad. Ben bezig met gardasil en heb mijn immuunsysteem versterkt door goed te eten en voedings supplementen te nemen. De huisarts zei dat het nu wel goed zou zitten met hpv. Maar wat denk jij? Zou mijn immuunsysteem het hebben overwonnen?

    Reageer
    #2

    Die vraag kan ik helaas zo ook niet beantwoorden...In principe zou het na de laatste vaccinatie met de gardasil goed moeten zijn....

    Reageer
    #3

    Hallo Tandor,

    Ik heb een aantal kleine wratjes (3) gehad op mijn scrotum.
    Deze heb ik laten verwijderen met CO2. De behandelaar zei dat 2 inderdaad op een klein wratje leken.
    Helaas ben ik nogal een zenuwpees met dit soort zaken, dus ik zoek dan ook minutieus naar nieuwe
    Nu lees ik dat azijn gebruikt wordt om aan te stippen en de wratjes dan wit kleuren.

    Hij lang duurt dit. Ik heb 2 kleine bruine soort pigmentvlekjes.
    Maar deze worden na 2 minuten niet wit.
    Hoe snel gaat dit.? En kan dit met alle soorten azijn.?

    Groeten
    R

    Reageer
    #4

    Het is natuurlijk de vraag of het ueberhaupt wratten zijn......
    Dat gaat niet met elk soort azijn, maar met appelazijn.... maar ik je niet zeggen hoelang het duurt

    Reageer
    #5

    Bij mij blijven wratjes terugkomen. Heb nu twee behandelingen gedaan met condyline. Over het algemeen verdwijnt het wel gewoon, maar dan komen ze op dezelfde of op een ander plekje terug (na een tweetal weken)

    Klopt het dat de wratjes uiteindelijk wel weg blijven? Ik lees namelijk dat het lichaam er wel IETS aan doet namelijk om het virus op te ruimen.

    Reageer
    #6

    Dat is moeilijk te zeggen. Het zou kunnen maar helaas is dat bij iedereen zo.
    Als je ze vaker terug krijgt, overleg dan eens met de huisarts om de vaccinatie te doen

    Reageer
    #7

    De dokter vond het vooralsnog niet alarmerend. Hij zegt dat het virus hardnekkig is en best terug kan komen. Vraag me alleen af hoe lang zoiets duurt. Aldara en dergelijke wilde die nog niet eens over nadenken, gezien de bijwerkingen die het KAN hebben en ik 2 maanden voor het eerst bij hem langs kwam.

    Een vaccinatie helpt trouwens toch alleen als je nog nooit besmet bent geweest met het virus waar de vaccinatie voor bedoeld is?

    Reageer
    #8

    Een vaccinatie helpt ook om het aanwezige virus op te ruimen en verdere uitbraken te voorkomen

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik waardeer je reacties Tandor en ik twijfel ook niet aan je vakinhoudelijke kennis, want die zul je echt wel hebben. Maar ik lees dit:

    The duration of genital warts outbreak caused by HPV differ completely from one person to the next. If genital warts are properly treated, the symptoms will usually clear up in anything between one and nine months (see the treatment options below). If the warts are left untreated, they will heal by themselves in a matter of months or years, depending on how long it takes the body’s immune system to suppress and eradicate the virus. In majority of cases they never go away in the absence of treatment.

    Klopt dit? Overal lees je weer wat anders.

    Reageer
    #10

    Wat ik al schreef:
    Het zou kunnen maar helaas is dat bij iedereen zo. Soms klaart het lichaam de infectie. Maar het is ongewis hoe lang dat het duurt. Er zijn ook mensen die pas jaren na besmet te zijn genitale wratten krijgen.
    Je geeft zelf al aan:
    [quote]Bij mij blijven wratjes terugkomen. Heb nu twee behandelingen gedaan met condyline. Over het algemeen verdwijnt het wel gewoon, [b]maar dan komen ze op dezelfde of op een ander plekje terug (na een tweetal weken)[/b][/quote] dit spreekt de tekst die je hebt geplaatst al tegen....

    Reageer
    #11

    Als een uitbraak een bepaalde periode duurt kun je het wel verhelpen maar is het niet gek dat het terugkomt toch als de uitbraak nog steeds actief is bedoel ik dan.

    Thanks voor je gardasil tip in ieder geval!

    Reageer
    #12

    Nou begrijp ik eerlijk gezegd niet zo goed wat je bedoeld.....

    Reageer
    #13

    Nou ik kan mij voorstellen dat het virus in een bepaalde fase actiever is dan in andere fasen. Als je nu behandelt in de meest actieve fase, kan ik me voorstellen dat het dweilen met de kraan open is.

    Kan het ook helemaal mis hebben hoor 🙂 Ik ben geen dokter.

    Het is wel bijzonder klote dat het heel erg belemmerend is in nieuwe meiden ontmoeten. Ik heb net een leuk nieuw huis, maar die meid zal er voorlopig niet komen 🙁

    Reageer
    #14

    [quote]Nou ik kan mij voorstellen dat het virus in een bepaalde fase actiever is dan in andere fasen. Als je nu behandelt in de meest actieve fase, kan ik me voorstellen dat het dweilen met de kraan open is.[/quote] Dat is in principe niet zo, maar dat geeft wel de grilligheid van het virus aan. Daarom dat ik in jouw geval ook een vaccinatie adviseer.

    Reageer
    #15

    Ik ben voor het laatst 6 maanden terug geweest bij de dokter voor de kleine wratten en heb tot de dag van nu geen last meer. Mijn 2e vaccinatie is op 22 juli en sta er op te wachten. AHCC werkt ook jongens. Verdiep je meer, er is een cure voor dit type hpv.

    Reageer
Reageer op: Tandor?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief