2 vragen over genitale wratten

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb dus al zo'n 10 maanden ongeveer een relatie met mijn vriendin en kwam er ongeveer een maand geleden achter dat ik genitale wratten heb het kan zijn dat ik ze misschien al wat eerder had want het zat op een onopvallende plek. Toen mijn vriendin erachter kwam was zij er zeker van dat ik vreemd ben gegaan terwijl dit absoluut niet zo is. Het is minimaal 10 maanden geleden dat ik seksueel contact heb gehad. Hoe kan het zijn dat ik alsnog genitale wratten heb gekregen?

    Ten tweede, ik heb dus Condyline 0,5% gekregen en ik ben nu op dag 2 en heb het de 2de keer aangebracht (4x in totaal dus) en ik lees dat veel mensen veel pijn hebben erdoor maar ik voel geen pijn tot nu toe. Soms op bepaalde plaatsen krijg ik een branderig gevoel maar dit duurt niet langer dan 5 seconden. Betekent dit dat het niet werkt voor mij? Ik heb aan de wratten nog niet echt verschil gemerkt.

    Reageer
    #2

    Je zou het virus al jaren eerder kunnen hebben opgelopen. Maar je zou het ook van je vriendin kunnen hebben. Ook zij kan drager zijn van het HPV virus zonder uiterlijke wratjes te hebben.

    Je gebruikt de condyline waarschijnlijk toch niet helemaal goed

    Reageer
    #3

    Ik dip het staafje erin en raak met het rondje de wrat aan ik zie het vochtig worden en voor de zekerheid doe ik het zelfs op sommige nog een keer. Wat zou ik verkeerd aan het doen kunnen zijn?

    Reageer
    #4

    Misschien moet je het staafje er iets langer op houden...

    Reageer
    #5

    Is goed ik zal dat morgen vroeg proberen. Bedankt.

    Reageer
    #6

    Ook dat zorgde niet voor branding. Ik heb vanmorgen de huisarts gebeld en die gaf aan dat het niet altijd hoeft te branden.

    Daarbij staat op deze website:

    http://www.apotheek.nl/medicijnen/podofyllotoxine?product=condyline#wat-zijn-mogelijke-bijwerkingen

    Dat die symptomen bij 10 tot 30 op 100 mensen voorkomen. Ik hoop dat die gewoon werkt maar ik ben nu op de 3de dag en zie niet echt veranderingen. Ik heb wel het idee dat ze iets kleiner zijn maar dat kan ook mijn verbeelding zijn.

    Reageer
    #7

    Het gebruik van condyline is doorgaans een pijnlijke aangelegenheid waarbij je ook verandering van het wratje ziet. Maar eens even afwachten dan

    Reageer
Reageer op: 2 vragen over genitale wratten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief