Chlamydia

Online ZorgZus
  • #1

    Las eerder op t forum dat het lichaam chlamydia zelf kan 'opruimen'! Klopt dit? En geldt dat dan voor mannen en vrouwen? En is dit wetenschappelijk bewezen?

    Reageer
    #2

    Het lichaam kan een chlamydia infectie zelf klaren. Maar niet altijd en ook niet bij iedereen.

    Reageer
    #3

    Kleine aanvulling/opmerking

    Opzich zou de infectie altijd zelf weer geklaard worden. Alleen hoe lang dit zal duren is per persoon anders. In sommige gevallen (vooral bij vrouwen) kunnen ook complicaties komen dus het is wel noodzakelijk om je te checken. Ook kun je zelf weinig klachten hebben en het doorgeven aan een ander.

     

    Wel is het zo dat het bijna niet voorkomt dat een man het langer dan 6 maanden heeft. Eigenlijk klaar je als man het zeker binnen 6 maanden. Als vrouw niet, er zijn gevallen dat het leek 4 jaar geïnfecteerd te zijn. Maar bij deze situaties zijn twijfels, gewoonlijk zal een vrouw binnen 2 jaar de infectie klaren. Maar nogsteeds raad ik altijd aan om te testen gezien het toch wel aardige complicaties kan geven

    Reageer
    #4

    Altijd klaren ook al heb je daarna nog Steeds seks? Of moet je echt 6 maanden ( voor man ) en 2 jaar voor vrouw geen seks meer hebben?

     

    Reageer
    #5

    Je moet vooral een test laten doen en chlamydia laten behandelen als je denkt chlamydia te hebben.

    Reageer
    #6

    Ja dat is begrijpelijk. Maar ik stel een andere vraag aan de hand van deze topic..

    Reageer
Reageer op: Chlamydia


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief