Na veilig vrijen griep en gezwollen lymfklieren in hals

  • #1

    Hi best mensen ik zit hier met een dillemma.

    Heb vorige week zondag het met iemand gedaan die hiv positief was maar wel ondetecteerbaar. We deden allees safe condoom en glijmiddel niks gescheurd en alles safe gewoon. Nu heb ik na een weekje sinds gister een wat verschijningen van griep. Ben nu super bang dat ik hiv heb of een andere soa. Maar ik weet het niet zeker ik voel me gewoon net zoals bij een normale griep, loopneus, beetje moe, hoofdpijn en heb opgezwollen lymfenklieren aan een kant in mijn nek. Verder helemaal geen andere symtomen.

    Ik ben mezelf nu wel echt dood aan stressen omdat ik misschien hiv heb opgelopen, en ik weet dat er nu een griep epidemie aan de gang is maar ik vroeg me af of hier mensen zijn met die iets meer verstand hebben hierin.

    Gr.
    Chris

    Reageer
    #2

    Dat zal dan toch meer een gewone griep zijn waar je last van hebt.

    Met veilige seks krijg je geen HIV

    Reageer
    #3

    Ik weet ook niet zeker of ik het heb ik alleen deze symtomen maken een beetje ongerust en ik moet me ook laten testen. Vroeg alleen af of er hier mensen waren die hiervan meer afwisten, en of die me konden helpen.

    Reageer
Reageer op: Na veilig vrijen griep en gezwollen lymfklieren in hals


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief