Jeuk en branderig gevoel in anus na anale seks

  • #1

    HOI.

    Ik heb een week geleden voor het eerst na een lange tijd weer anale seks gehad met mijn  vriendje. Dit deden we onveilig. Hij heeft herpes en zag niet goed of hij een aanval had. Achteraf gezien bleek hij toch mogelijk een aanval te hebben gehad.

     

    Omdat we een lange tijd geen anale seks hadden gehad kreeg ik weer scheurtjes en deed het pijn. Normaal gesproken gaat die pijn na 2 of 3 dagen weg als ik niks doe. Hij heeft me in de dagen die volgden wel met zijn vingers anaal bevredigd.

     

    Nu heb ik last van een brandend en jeukend gevoel, het gevoel alsof mijn ontlasting zuur is. Het voelt ook alsog er iets in m'n rectum zit, het voelt niks relaxed. Ook heb ik tijdens het poepen een brandend gevoel. Het is niet ontuitstaanbaar maar zit er erg mee!

     

    Ik denk er nu aan Herpes 2 te hebben opgelopen. Ik hoop het echter niet, want ik heb daar echt geen zin in. Ook zou het (hopelijk) zo kunnen zijn dat die scheurtjes zijn gaan irriteren en mogelijk ontstoken zijn... Of aambeien? We hebben nog geen blaasjes of vlekjes kunnen waarnemen rondom mijn anus. Het voelt vooral intern geirriteerd aan.

     

    Wat is volgens jullie het meest aannemelijk?

    Reageer
    #2

    Herpes is mogelijk..maar een infectie ook. Je zou beter toch maar even naar de huisarts gaan

    Reageer
Reageer op: Jeuk en branderig gevoel in anus na anale seks


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief