Heb ik een soa?

  • #1

    Hoi,

    Sinds gister middag heb ik vage klachten aan mijn penis.
    Laat ik bij het begin beginnen:

    Afgelopen weekend ben ik op wintersport geweest in Oosterijk. Hier kreeg ik na 3 dagen ineens een wondje hoog tussen mijn bilnaad wat ontzettend jeukte en kapot was. Ook was er toen een zwelling aanwezig. Het wondje is nog aanwezig maar is goed aan het genezen. Gister middag voelde ik ineens een vreemd gevoel in mijn penis. Na een inspectie is er niks te zien. Ook, nu, is er geen afscheiding aanwezig. Het gevoel nu zijn steeds tintelingen en een jeukend gevoel in de plasbuis. Ik heb geen brandend gevoel tijdens of na plassen/klaarkomen.

    Iemand een idee wat dit zou kunnen zijn?

    Reageer
    #2

    Het zou een urineweginfectie kunnen zijn. De wond in de bilnaad kan ik daar niet meteen mee in verband brengen.. tenzij het een herpes infectie zou zijn. Ga naar de huisarts en laat je urine even onderzoeken maar laat dan ook even naar de wond kijken.

    Reageer
Reageer op: Heb ik een soa?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief