wat heb ik

  • #1

    ik heb een vraag ik heb orale sex gehad met iemand dus ik heb iemand gepijpt die ik niet ken . ik had al beetje last van mijn keel voordat ik ging pijpen. nadat ik hem ging pijpen 1 dag later kreeg ik meer keelpijn eerst was het linker amandel pijn nu beide een beetje geprik tijdens het slikken. Kun je door pijpe gewoon een bacterieen krijgen of keelpijn krijgen de jongen heeft geen soa ? als de jongen geen soa heeft kan er dan keelonsteking onstaan door een bacterie die geen soa is

    Reageer
    #2

    Ik begrijp je tekst niet echt. In principe zeg je dat je al last had van je keel voordat je orale sex had. Die pijn gaf je misschien aan dat je een beginnende keelontsteking had.

    Een keelontsteking ontstaat door een bacteriële infectie en die hoeft niet persee via de penis afgegeven worden.

    Reageer
    #3

    Die vraag was eerder ook al een keer gesteld en beantwoord. De keelklachten waren er al eerder dus het is een beetje ver gezocht om die dan aan de orale seks te linken.

    Reageer
    #4

    mijn vraag is dit sorry voor onduidelijk had ik had inderdaad voor het pijpen beetje keelpijn maar na het pijpen kreeg ik meer keel pijn en amandel pijn .. ik was bang ze zeiden dat ik misschien een soa heb opgelopen maar de jongen had geen soa .. dus mijn vraag is kan het zo zijn dat je door pijpen gewoon ook keelonsteking kan krijgen ??

    Reageer
    #5

    Een keelontsteking ontstaat door een bacteriële infectie en die hoeft niet persee via de penis afgegeven worden.

    Reageer
    #6

    Je had waarschijnlijk al een beginnende keelontsteking. Dat heb ik in het andere topic ook al uitgelegd. Die jongen heeft meer kans op een bacteriële infectie vanwege jou keelontsteking.

    Reageer
Reageer op: wat heb ik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief