Herpes genitialis

  • #1

    Hallo, even een vraagje ...
    Ik denk dat ik herpes genitialis heb opgelopen maar hoe kan dat als je al 13 jaar met dezelfde partner seks hebt? Ik ben er vast van overtuigd dat hij niet vreemd is geweest!
    Wat zijn de typische symptomen hiervan?
    Bedankt!

    Reageer
    #2

    Lees hier alles over herpes. Heeft niemand van jullie een koortslip gehad?
    https://www.soaaids.nl/nl/soas/meest-voorkomende-soas/herpes-genitalis

    Reageer
    #3

    Ja een maand geleden ongeveer allebei maar op een andere moment ... Hoe weet je zeker dat het daar van is? Mijn man heeft geen last, alleen ik, straks denkt ie nog dat ik ben vreemdgegaan! En moeten we ons nu zorgen maken naar de toekomst toe? Want wij vrijen altijd zonder condoom aangezien hij gesteriliseerd is ... ik zie niet echt blaasjes aan de buitenkant maar aan de binnenkant van mijn vagina bovenaan voel ik een grote vlezige bobbel die precies wat gezwollen is en aan de achterkant ervan voel ik precies blaasjes maar weet het niet zeker aangezien ik het niet goed kan zien, is een zeer lastig gevoel eigenlijk. Verder nogal eens last van pijn in de onderbuik en lastige spieren bovenbenen en steken tussen de billen?

    Reageer
    #4

    Van orale seks met een koortslip, kun je wel herpes genitalis krijgen...

    Het is overigens naar nog maar de vraag of het ueberhaupt herpes is. Ga eerst maar eens naar de huisarts en laat ernaar kijken.

    Reageer
    #5

    Weet niet of de huisarts me echt zal kunnen helpen aangezien er zo niets te zien is? Het zit dieper in mn vagina eigenlijk ... ik loop hier al zo'n 2 maanden mee rond en vind het echt gênant eigenlijk omdat ik ook wel last heb van veel meer vaginalr afscheiding. Kan dat een reactie hierop zijn?

    Reageer
    #6

    Ook dat kan de huisarts natuurlijk zien met een inwendig onderzoek. Ik zou toch maar eens naar de huisarts gaan. Je zult toch iets moeten doen. Je kunt zo niet blijven afwachten... Ik denk dat je je toch onnodig aan het druk maken bent. Het kan een bacteriële infectie zijn of wellicht een candida infectie.

    Reageer
    #7

    Ok ik zal al mijn moed maar eens bij elkaar rapen ... is een bloedonderzoek nu zinvol bij vermoeden van een herpes? Anders vraag ik het haar ineens? Weet ik dan ook ineens welk type? Maakt dat een verschil qua ongemakken of uitbraken?

    Reageer
    #8

    Bloedonderzoek heeft geen enkele zin.
    Herpes kan alleen met vocht uit een herpesblaasje worden vastgesteld. Het maakt voor uitbraken ook niet zoveel uit welk type het is. Beiden, type I en II kunnen herpes genitalis veroorzaken.
    Bij een herpes infectie, zou je toch ook verwachten dat je man klachten zou hebben.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ah ok dat weten we dan ook weeral ... ik heb nog geen zichtbare dingen bij hem gezien ... we hebben wel al een tijdje zowat spierpijnen en 's nachts soms slapende ledematen heel vreemd mss is er toch wat anders aan de hand. Ik las dat bij veel mensen blijkbaar herpes onopgemerkt verloopt of is dit maar een fabeltje?

    Reageer
    #10

    Ik ken eerlijk gezegd niemand waarbij een herpes infectie ongemerkt voorbij gaat.

    Ga nou eerst maar eens naar de huisarts. Wellicht zit je je om niks druk te maken.

    Reageer
    #11

    Ah ok ja zal ik zeker doen hoor maak er morgen werk van!
    Je leest van alle verhalen op Internet hè mr welke site zijn nu echt betrouwbaar?

    Reageer
Reageer op: Herpes genitialis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief