kans op soa door prostituee

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Ik heb in de laatste maanden seks gehad met 6 verschillende hoeren. Ik heb dit vroeger nooit gedaan en zal er nu ook mee stoppen.
    de eerste keer was het seks en kon ik niet klaarkomen, en dan heeft ze me laten klaarkomen door te mastruberen met condoom aan.Tweede keer was het enkel pijpen met condoom, en de 4 laatste keren was het telkens hard maken van de penis door het pijpen met condoom en daarna seks met condoom. Maar ik heb al dingen zitten lezen op het internet over HIV en Soa's bij hoeren, dat ik mij ongerust maak.
    Ik weet dat het volledig mijn fout is dat ik het gedaan heb en dat ik beter moest weten maar het was sterker dan me zelf, een soort verslaving waar ik nu
    wil mee stoppen. En mijn vraag is nu, hoe groot is de kans dat ik een soa of HIV heb opgelopen door 6 verschillende keren seks te hebben gehad met 6 verschillende hoeren?
    En zover ik weet is de condoom nooit gescheurd geweest. Maar dat weet je natuurlijk niet altijd 100 procent zeker. Hopelijk kunnen jullie mij helpen want ik weet niet bij wie ik anders hier mee terecht kan

    Reageer
    #2

    De prostituees worden elke maand getest op SOA's hoor. Het is verplicht en zij verdienen hun geld met hun lichaam, dus kunnen ze zich niet veroorloven zichzelf of anderen te besmetten. Bovendien heb je het alle keren met condoom gedaan, dus ik begrijp niet waar je je ongerust over maakt. Seks met een prostituee is waarschijnlijk veiliger dan met zomaar een meisje of vrouw dat je bent tegengekomen.

    Groetjes

    Reageer
    #4

    SoaSense: Laat je gratis en anoniem testen bij de GGD
    http://www.youtube.com/watch?v=MzPkhR5LS-g

    Reageer
    #5

    Ik ben gepijpt door een hoer zonder condoom en ik maak me doodongerust door deze dwaze actie, heb net eindelijk de droomvrouw van me leven leren kennen en krijg het gevoel dat mijn leven nr de kl gaat, en ik weet echt niet wat ik moet doen sws een soatest en bij positief haar vertellen dat ik een lul ben. Je kan alleen hopen op negatief, blijf optimistische en test jezelf regelmatig als je naar de hoeren gaat. Ik ben zelf seksvoerslafd en wil dit nog niet vertellen aan mn nieuwe vrouwtje, misschien wordt het eens tijd. En sowieso om te stoppen met hoeren want geen een vrouw hoort daar te staan!

    Reageer
    #6

    Het is eigenlijk niet zo netjes om deze dames 'hoeren' te noemen, het zijn prostituees. Het klopt inderdaad dat ze door de GGD getest worden, als ze dat willen, het is dus niet verplicht voor ze. We gaan ongeveer 3 per jaar op pad. Tussendoor komen er nog prostituees op ons spreekuur. Het valt ons op dat prostituees eigenlijk zelden SOA's hebben, omdat ze zichzelf graag beschermen tegen SOA's van hun klanten. We hebben wel alleen maar zicht op vrouwen die in een club werken. Niet op de dames die in de escort of de illegale prostitutie zitten.

    Als ik jou zo hoor heb je geen risico gelopen en zou ik me er niet teveel druk om maken. Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk. Misschien heeft het meer met je schuldgevoel te maken dat je nu zo angstig bent met het daadwerkelijke risico dat je gelopen hebt. Want je had niet veiliger kunnen doen dan je hebt gedaan.

    Reageer
    #7

    Ik ben laatst langs geweest bij een prostituee. Ik ben gepijpt met condoom heb sex gehad ook met condoom. Ik was alleen dronken en heb met me stomme kop haar gebeft en gerimt zonder bescherming. Ik heb ook haar anus gestimuleerd met mijn vinger en zag later dat er een klein wondje langs me nagel zat (ben dus bang dat ik een soa via dit wondje heb opgelopen). Ik heb me mond bij haar ter plekke met listerine gespoeld.

    Is de kans erg groot dat ik nu een soa als bijv HIV heb opgelopen?

    Reageer
    #8

    De kans op een soa is duidelijk aanwezig.
    Ga daarom naar je huisarts en laat een soa test doen.
    Listerine biedt dus totaal geen bescherming.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hallo,

    Even een kort vraagje:

    Als je een prostituee vingert, terwijl je geen enkel wondje of iets dergelijks op je vinger hebt, kan je dan ook een soa krijgen?

    En zijn er verder nog dingen waar je aan moet denken/ rekening mee moet houden als je naar de wallen gaat?

    Alvast bedankt

    Reageer
    #10

    Als je met die vingers meteen je penis zou aanraken, zou dat eventueel kunnen. Maar die kans is wel heel erg klein.

    Als je naar de wallen gaat:
    Altijd veilige seks!! zowel oraal, anaal als vaginaal !

    Reageer
    #11

    Een prostitiue heeft mij gepijpt zonder condoom en zei dat ze 2 weken geleden getest was en ze heeft niks loop ik gevaar?

    Reageer
    #12

    [quote]en zei dat ze 2 weken geleden getest was en ze heeft niks[/quote] Bij een prostituee kun je hier natuurlijks niks mee....tenzij ze vanaf dat de test is gedaan (als die al gedaan is) geen seksueel contact meer heeft gehad. Niet erg aannemelijk... maar dat kun je zelf natuurlijk ook bedenken..

    Een soa kan ook worden overgedragen door orale seks.
    2 weken na het onveilige contact kun je een soa test laten doen

    Reageer
    #13

    Ohh oke , ze zei ook dat ik de eerste was sinds ze het werk doet dus zou ik als nog test laten doen?9

    Reageer
    #14

    Beetje vreemde uitspraken voor een prostituee...
    Je moet natuurlijk zelf weten of je een test laat doen. Maar misschien is het wel verstandig

    Reageer
    #15

    Is goed ik ga mezelf testen ik ben 18 waar kan ik zo'n afspraak maken en gaan ze bloed prikken of alleen door plas?

    Reageer
Reageer op: kans op soa door prostituee


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief