Rimmen in monogame relatie

Online ZorgZus
  • #1

    Geeft het gezondheidsgevaar om te rimmen (kontlikken) bij je vaste partner met wie je helemaal monogaam bent? We zijn allebei lichamelijk gezond.

    Reageer
    #2

    hier kun je erg ziek van worden.
    in je darmen zit de E Colibacterie!
    groetjes, Brenda

    Reageer
    #3

    Jawel, Brenda heeft gelijk maar overdrijft misschien wel. Als de anus goed schoon is en beide partners geen SOA dragen en niet geïnfecteerd zijn met hepatitis en geen parasieten bij zich dragen dan bestaat er een erg kleine kans op infectie met gewone darm bacteriën omdat het immuun systeem deze gewoon bestrijdt. Ga dus niet rimmen als je niet zeker weet dat je sekspartner gezond is.

    Reageer
    #4

    Dat is onzin. Het afweer mechanisme van het maag-darm stelsel is enorm groot. De kans dat je hierbij een infectie oploopt is relatief klein. Tongzoenen is haast gevaarlijker gezien alle bacteriën die in de mond bij mensen zitten, het is zelf nog gevaarlijker qua bacteriën dan tongzoenen met een hond.

    Reageer
Reageer op: Rimmen in monogame relatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief